ŽELITE NATHOVE KOPAČKE U KOJIMA JE DAO GOL U DERBIJU: Evo kako da dođete do njih, potrebno da uradite samo 1 stvar!
Bibars Natho, Foto: Starsport©

VREDAN POKLON

ŽELITE NATHOVE KOPAČKE U KOJIMA JE DAO GOL U DERBIJU: Evo kako da dođete do njih, potrebno da uradite samo 1 stvar!

Srećni dobitnik će biti ozvaničen 20. jula 2022. godine, a on će biti i specijalni gost na utakmici 3. kola Superlige Srbije između Partizana i TSC-a

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pobedom su otvorili novu sezonu u Superligi Srbije na gostovanju Javoru u Ivanjici, a već u narednom kolu ih očekuje susret sa Radničkim u Nišu.

Nakon toga, crno-beli će konačno odigrati i svoj prvi meč na stadionu u Humskoj ulici pred domaćim navijačima, a pošto je prodaja sezonskih ulaznica već uveliko u toku, u Partizanu su se setili da dodatno podstaknu svoje pristalice.

Naime, Partizan je rešio da daruje srećnog navijača koji bude kupio sezonsku kartu za bilo koju tribinu ili ložu kopačkama iz 165. večitog derbija koje je nosio Bibars Natho, koji se direktno putem Instagrama obratio Grobarima.

- Pozdrav za navijače Partizana. Vi znate koliko ste nam važni i da želimo da vas vidimo na stadionu sa nama. Ovo su kopačke u kojima sam postigao poslednji gol na večitom derbiju. Jedan od vas ima šansu da osvoji ove kopačke ukoliko kupi sezonsku ulaznicu.

Dalje se navodi da svi koji budu želeli da učestvuju u ovoj akciji treba da zaprate Bibrasa Natha i nalog Fudbalskog kluba Partizan na Instagramu i da postave svoju fotografiju sa novom sezonskom ulaznicom uz tag #novipartizansezonska22/23.

Srećni dobitnik će biti ozvaničen 20. jula 2022. godine, a on će biti i specijalni gost na utakmici 3. kola Superlige Srbije između Partizana i TSC-a, kada će mu Bibras Natho uručiti kopačke i fotografisati se sa dobitnikom nagrade.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.