STANKOVIĆU SE JEDNA STVAR NIKAKO NE SVIĐA! Trener Zvezde UPOZORAVA pred start Superlige!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

BIO JE JASAN

STANKOVIĆU SE JEDNA STVAR NIKAKO NE SVIĐA! Trener Zvezde UPOZORAVA pred start Superlige!

Dejan Stanković održao konferenciju za novinare pred meč sa Radničkim

Objavljeno: 17:19h

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je njegova ekipa favorit za osvajanje Superlige, ali da pritisak ne prija.

Crvena zvezda će u nedelju (20.00) na "Marakani" dočekati Radnički iz Niša u 1. kolu Superlige.

- Svesni smo šta nas čeka i svesni smo kako je to biti u ulozi favorita. Kad pričamo o jednoj utakmici, pa ti svi predviđaju pobedu je teško, a ne kad ti ceo jedan šampionat pripisuju unapred. To je dug maraton i duga trka gde će biti i umora i povreda i dobrih i loših stvari. Mi smo prošle godine imali jaku godinu u svakom smislu, i rezultatski i psihički tešku od prve utakmice. Znamo šta nam je ciniti od sutra - izjavio je Stanković na konferenciji za medije u Ljutice Bogdana.

FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Konkurencija u Superligi neće biti laka jer će pet timova imati mesto u evrokupovima, a šampion će igrati direktno u Ligi šampiona.

- Siguran sam da će prvenstvo biti zanimljivo i teško. Ništa lakše od prošle godine. Neće biti prava na kiks, svako će želeti da pobedi Zvezdu. Imamo priliku da Zvezdi donesemo nešto mnogo važno.Ovo može da bude jedna prekretnica ovog kluba. Zvezda je velika, ali svi znamo šta znači direktna Liga šampiona u narednih par godina - rekao je trener crveno-belih.

Na utakmici protiv niškog Radničkog crveno-beli će biti oslabljeni za izostanke Nenada Krstičića, El Fardu Bena, Radovana Pankova i Ohija Omoijuanfa.

- Sigurno neće biti Krstičić i sigurno neće biti Ben. Ben zbog smrtnog slučaja u familiji i vratiće se tek u ponedeljak, otputovao je u Pariz. Za Pankova znate da je na prvoj prijateljskoj pokidao ligamente i njemu sledi još 10-15 dana oporavka, on će se vratiti pred kraj meseca. I Ohi, naravno, ali on je već dve nedelje van stroja - izjavio je Stanković.

168. večiti derbi, Dejan Stanković
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Strateg petostrukog uzaštopnog prvaka Srbije nada se dobroj poseti i podršci navijača.

- Zvezdin navijač zna da prepozna momenat i kad je lepo i kad je teško. Svaka je najbitnija, ali ova ima posebnu težinu. Ne sumnjam da će stadion biti dobro ispunjen. Ko god da dođe, mi smo zahvalni - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.