Delije željno iščekuju, Zvezda vešto krije: ZAGOLICALI MAŠTU! (VIDEO)
Novi dres FK Crvena zvezda, Foto: Crvenazvezdafk.com

fk crvena zvezda

Delije željno iščekuju, Zvezda vešto krije: ZAGOLICALI MAŠTU! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 20 časova dočekati niški Radnički na otvaranju nove sezone i tom prilikom ćete moći da vidite dresove za narednu takmičarsku godinu.

Objavljeno: 12:07h

U novoj epizodi emisije "Tema dana" pogledajte kako je teklo fotografisanje za promociju novog dresa, ali i utiske naših prvotimaca o novoj "uniformi" koju će nositi...

STANKOVIĆ OTPISAO DVA STRANCA! Nema registracije za dvojicu talentovanih igrača

Pred izabranicima Dejana Stankovića je važna takmičarska godina, a fudbalerima je bitno da se na terenu osećaju lepo i komforno. Upravo zato, svake godine sa našim sponzorom "Makronom" izlazi novi dres, a ovosezonski će biti premijerno prikazan protiv Radničkog, u nedelju od 20 časova, kada se nadamo da će zvezdaši ispuniti tribine i napraviti sjajnu atmosferu.

Naši prvotimci su imali priliku da odrade fotografisanje sa njim, ali i da iznesu prve utiske po oblačenju nove "uniforme" koju će nositi u narednoj takmičarskoj godini.

SKRIVENA PRETNJA ZVEZDI pred prvo kolo! Nišlije spremne da pomrse konce crveno-belima!

- Lep je - kratak je bio Dragović.

- Dosta ekipa se vraća "retro" dresovima, sjajni su... Jedva čekam da ih navijači vide u nedelju, svideće im se - utisak je Kataija.

- Dres je odličan, oduševljen sam, možda i najlepši do sad - reči su Erakovića.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.