LEGENDE PODRŽALE ZVEZDINE IGRAČE NA TRENINGU! Dule Savić zbog majice ostavio sve u drugom planu! (FOTO)
Dule Savić, Foto: Starsport©

UPALA U OKO!

LEGENDE PODRŽALE ZVEZDINE IGRAČE NA TRENINGU! Dule Savić zbog majice ostavio sve u drugom planu! (FOTO)

Brojni nekadašnji asovi crveno-belih bili su na tribinama pomoćnog terena

Objavljeno:

FK Crvena zvezda kreće ovog vikenda u novu sezonu, a zbog velike važnosti domaćeg prvenstva, imala je i posebne posetioce na treningu. Dule Savić se, tom prilikom, izdvojio zbog majice u kojoj je došao.

Naime, današnjem treningu su prisustvovali i legendarni fudbaleri Crvene zvezde, koji su aktuelnoj generaciji pružili podršku pred početak nove trke za titulu nacionalnog prvaka.

Podsetimo, titula sada direktno donosi učešće u Ligi šampiona, pa otuda i veća važnost samog trofeja nego što je i inače, sam po sebi, već postojala.

I, našli su se brojni nekadašnji asovi Zvezde na tribinama pomoćnog terena, ali je Savić "upao u oko" svima zbog majice na kojoj je bilo ispisano "Novorusija", uz zastavu te teritorije.

Legende Crvene zvezde
foto: FK Crvena zvezda

Novorosuija je trenutno "zamrznuta" zamisao Saveza Narodnih Republika Donjecke (DNR) i Luganske Narodne Republike (LNR), koje su 2014. na referendumu rešile da ne budu deo Ukrajine, a početkom 2022. priznate su od strane Ruske Federacije.

Podsetimo, Crvena zvezda novu sezonu počinje u nedelju 10. jula, od 20 časova, kada na svom terenu dočekuju Radnički iz Niša.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.