SKRIVENA PRETNJA ZVEZDI pred prvo kolo! Nišlije spremne da pomrse konce crveno-belima!
Marakana - Stadion Rajko Mitić, Foto: Espreso

Mozzart Superliga Srbije

SKRIVENA PRETNJA ZVEZDI pred prvo kolo! Nišlije spremne da pomrse konce crveno-belima!

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić tvrdi da je Crvena zvezda favorit u meču prvog kola nove sezone Mozzart Superlige Srbije.

Objavljeno: 17:42h

Radnički će u nedelju od 20 sati gostovati ekipi Crvene zvezde.

"Pred nama je najteže moguće gostovanje u našoj ligi. I Radnički, a i ja smo osetili gorak ukus Marakane. Znamo koliko tamo može da bude neprijatno, ali svaka utakmica je nova šansa da popravimo utisak. Rezultat je u drugom planu, u smislu da nemamo imperativ.

LEGENDE PODRŽALE ZVEZDINE IGRAČE NA TRENINGU! Dule Savić zbog majice ostavio sve u drugom planu! (FOTO)

Ako se sećate, Zvezda je prošle godine kiksnula u prvom kolu protiv Vojvodine i imala je određene probleme zbog toga. Sada će sigurno dati sve od sebe da joj se to ponovo ne dogodi, ali mi ćemo dati naš maksimum da im se to dogodi", rekao je Sivić za zvanični sajt kluba.

1 / 11 Foto: Starsport

On je podsetio da je Crvena zvezda prošle sezone osvojila "duplu krunu". "Mi tamo ne možemo puno toga da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo. Neće biti nikakva katastrofa za nas ukoliko ne zabeležimo pobedu. Oni su favoriti, ali mi imamo svoju viziju i probaćemo da iz toga profitiramo koliko god je to moguće", dodao je trener Radničkog.

STANKOVIĆ OTPISAO DVA STRANCA! Nema registracije za dvojicu talentovanih igrača

Niški klub će u narednoj sezoni igrati na tri fronta.

"Ambicije su nam visoke. Mi smo se tokom priprema malo drugačije profilisali, pa ćete u novoj sezoni videti jedan ofanzivni Radnički, koji stoji visoko i igra agresivan fudbal", rekao je, između ostalog Sivić.

Trener Radničkog je istakao da veruje da će njegov klub biti konkurentan u narednoj sezoni.

"Ulog je ogroman, sve ekipe su se pojačale, a naš zadatak je da do kraja budemo u borbi za evropska mesta. Raspored nam ne ide na ruku, posle Zvezde ćemo biti domaćini Partizanu, pa sledi evropska utakmica. Ne može teže od toga, ali šta je tu je. To će nam pomoći da očvrsnemo i da što pre uhvatimo dobar ritam. Sezona je duga, treba i strpljenja, ali mi smo ovde svi optimisti i spremni smo da radimo dobre stvari za Radnički", zaključio je Sivić.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.