PARTIZAN ČEKA RASPLET! Nije se snašao, pa se vraća u Srbiju - napadač velika želja Ilije Stolice
Obećavajući kormilar crno-belih: Ilija Stolica, Foto: Starsport©

PARTIZAN OZBILJNO ZAGRIZAO OVE SEZONE!

PARTIZAN ČEKA RASPLET! Nije se snašao, pa se vraća u Srbiju - napadač velika želja Ilije Stolice

Koči ih radna dozvola i Čempionšip

Objavljeno: 13:35h

Odlazak Marka Milovanovića u Almeriju, koji će biti kompletiran u toku današnjeg dana, otvorio je prostor u napadu Partizana za još jednog fudbalera, koji bi bio podrška Rikardu Gomešu.

Najavljeno je već da su crno-beli targetirali Slobodana Tedića, igrača Mančester sitija i mladog reprezentazivca Srbije, ali će morati da budu strpljivi jer neke stvari ne zavise samo od tima iz Humske, već isključivo od volje "građana" koji su aplicirali za radnu dozvolu fudbalera, a od koje će, pak, i zavisiti i njegova bliska budućnost u karijeri.

1 / 6 Foto: Profimedia

Da pojednostavimo. Mančester siti je aplicirao tamošnjem Savezu za radnu dozvolu za Tedića i od epiloga procesa, koji je uveliko u toku, zavisiće i njegov eventualni angažman u Partizanu. Preciznije, ako klub i fudbaler budu odbijeni, velika je verovatnoća da se napadač vrati u srpski fudbal i obuče crno-beli dres, što je čelnicima kluba iz Humske i potvrđeno u kontaktu sa njegovim zastupnicima.

BOMBA! PARTIZAN POSLAO IGRAČA U ŠPANIJU ZA 5 MILIONA EVRA!

Ukoliko, pak, situacija bude obrnuta i Tedić dobije radnu dozvolu, ostaće na Ostrvu i biti prosleđen u jedan od klubova Čempionšipa, kako bi se što bolje adaptirao na engleski fudbal i u budućnosti eventualno konkurisao i za mesto u Mančester sitiju, koje mu je u ovom trenutku, u konkurenciji neverovatnih igrača svetske klase - jednostavno nedostupno.

Ilija Stolica pomno prati situaciju, no, bez ikakve panike.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.