RAMOS KIPTI OD BESA: Nakon decenije neko je izveo penal gore od njega! (VIDEO)
Dario Benedeto, Foto: twitter/CONMEBOL Libertadores

kopa libertadores

RAMOS KIPTI OD BESA: Nakon decenije neko je izveo penal gore od njega! (VIDEO)

Boka Juniors oprostila se od takmičenja u Kopa Libertadores već u osmini finala nakon što je u dva meča poražena od Korintijansa.

Objavljeno:

Zanimljivo je da u dve utakmice ovih klubova nismo videli nijedan gol, a za put u četvrtfinale smo saznali tek posle izvođenja jedanaesteraca.

Tragičar argentinskog kluba bio je iskusni napadač Dario Benedeto koji je na ovom meču promašio dva penala.

Benedeto je prvo propustio priliku da dovede Boku u vođstvo u 32. minutu posle promašenog penala, a isto je uradio i u izvođenju penala.

Benedeto je šutirao u petoj seriji i svojim penalom imao priliku da donese pobedu Boki Juniors, ali je ponovo promašio i izazvao bes navijača na La Bomboneri.

Ovaj napadač je u petoj seriji na očajan način izveo penal i poslao loptu daleko preko gola, a argentinski mediji objavili su da je to jedan od najgorih penala koje smo ikada videli.

Navijači na tribinama jednostavno nisu mogli da veruju da je Benedeto u takvom trenutku odlučio da izvede penal na takav način.

Zbog ovoga je i Korintijans odlučio da isprovocira Benedeta na društvenim mrežama, a njegovu fotografiju su objavili na Tviteru i zahvalili mu se što je poslao brazilski klub u četvrtfinale.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.