STANKOVIĆ KUPIO RAJSKI STAN NA ZLATIBORU: Zvezdaš i Partizanovac potpisali ekskluzivni ugovor!
Dejan Stanović, Foto: Lična arhiva

zlatibor

STANKOVIĆ KUPIO RAJSKI STAN NA ZLATIBORU: Zvezdaš i Partizanovac potpisali ekskluzivni ugovor!

Dejan Stanković, proslavljeni srpski fudbaler odlučio je da kupi luksuzni stan na Zlatiboru, i to u ekskluzivnom kompleksu u samom srcu ove planine.

Objavljeno: 11:26h

"Druga kuća" trenera Crvene zvezde, biće stan u novom kompleksu Balkan Square , koji u strogom centru gradi investitorska kompanija bivšeg košarkaša Partizana Nikole Pekovića.

Po želji Dejana Stankovića, projektovan je jedinstveni stan koji će zadovoljiti visoke standarde kvaliteta i komfora, a akcenat je stavljen na izbor prirodnih materijala. Pogled iz stana dopire do zelenih površina Zlatibora i nema sumnje da će ovo postati omiljeno mesto za odmor i relaksaciju Dekija Stankovića.

ZVEZDA SE NE ŠALI! Naciljan napadač FENERBAHČEA: Igrao i u Premijer ligi!

Na poslednjem spratu zgrade u kojoj će biti njegov stan, nalazi se i prvoklasni WELLNESS&SPA centar koji u ponudi ima prostrani bazen čiji se krov otvara u letnjim mesecima, zatim slanu sobu, saunu, tursko kupatilo, ali i teretanu koja je opremljena po svetskim standardima.

- Kompleks je projektovan za one sa istančanim ukusom te je u okviru njega predviđena i šoping zona sa poznatim brendovima, radnjama uslužne delatnosti, mnogobrojnim barovima i restoranima.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: Lična arhiva

Pristup garaži imaće samo rezidenti i njihovi gosti, a boravak u Balkan Square -u koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara - od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, kartičnog pristupa, preko recepcije i profesionalnog održavanja - poručuju iz investitorske kuće Balkan GS Chance, koja stoji iza ovog atraktivnog kompleksa na Zlatiboru. Plato ispred kompleksa biće oplemenjen zelenim površinama i fontanama, a tokom zime klizalištem.

ON JE PRVA ŽELJA SVIH U KLUBU: Crvena zvezda pronašla napadača, dobro je poznat svim navijačima crveno-belih!

- Ovo je sigurno razlog više zbog kojeg će Dejan Stanković češće posećivati Zlatibor, na kojem sada već tradicionalno organizuje dečiji fudbalski kamp tokom letnjih meseci - kažu iz kompanije Nikole Pekovića, ne skrivajući zadovoljstvo što je baš Balkan Square izbor jednog od najboljih srpskih sportista svih vremena i poručuju da osim što će zahvaljujući novom kompleksu mnoge istaknute ličnosti iz svih sfera društvenog života postati stanovnici Zlatibora, ovo luksuzno zdanje doprineće raskošnijem izgledu samog centra ove popularne planine.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.