ROBERT PROSINEČKI UHVAĆEN NA DELU: Nije mogao da odoli! (VIDEO)
Robert Prosinečki, Foto: Reuter/Dado Ruvic

porok koga se nikada nije odrekao

ROBERT PROSINEČKI UHVAĆEN NA DELU: Nije mogao da odoli! (VIDEO)

Legendarni snimak kao dokaz

Objavljeno: 18:00h

Legendarni Robert Prosinečki više nije trener Olimpije iz Ljubljane, a razlog su ni manje ni više cigarete kojih nije mogao da se odrekne čitave karijere, čak ni kada je aktivno igra fudbal.

Nije se na lep način oprostio od kluba, a posle ozvaničenja raskida saradnje i navedenih razloga, mnogima je u glavama bila kultna scena.

"Veliki Žuti" uhvaćen na delu na proslavi Zvezdine titule u Bariju!

Robert Prosinečki
Robert Prosinečkifoto: Printscreen/Youtube/CrniGuja

Bio je jedna od najvećih zvezda tima, pa su ga novinari "proganjali" tokom slavlja. Snimak kada Robi baca cigaretu ispred novinara je jedan od dobro poznatih navijačima crveno-belih.

Tri decenije kasnije je imo zanimljiv komentar.

- A da, deca mi taj video pokazuju (smeh). Ma puše i danas skoro svi, ali skrivaju. Kako se veže sve to! Ako te neko vidi da pušiš ili da piješ, odmah misle da ne treniraš dobro, da ti nije stalo. To nije istina. Ja sam živeo za fudbal. To što sam voleo da zapalim ili tu i tamo nešto popijem, to nema veze s time koliko sam dao fudbalu - rekao je Prosinečki jdnom prilikom.

Međutim, svestan je da u današnjem fudbalu stvari ne funkcionišu kao nekad.

- U današnjem vrhunskom sportu to, kao, ne dolazi u obzir. Ronaldo je krajnost, čini mi se baš isprogramiran, pazi valjda svaku stvar koji stavi u usta. Zbog toga traje duže, ima manje povreda, dobro izgleda. Sve je podredio fudbalu i super igra, ali ima nešto robotski u tome. Čak mi se čini da mu je i ljubav robotska. A fudbaler je isto čovek i dobro je da se toga seti.

Podsetimo se legendarnog snimka...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.