PROSINEČKI SE NA RUŽAN NAČIN OPROSTIO OD OLIMPIJE: Sa većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio!
Robert Prosinečki, Foto: Starsport©

oštre reči

PROSINEČKI SE NA RUŽAN NAČIN OPROSTIO OD OLIMPIJE: Sa većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio!

Da navijači ne smatraju Prosinečkog za krivca najbolje pokazuje to što su se najvatrenije pristalice Olimpije okupile u pres sali i skandirali hrvatskom stručnjaku "Veliki Žuti"

Objavljeno:

Kao što je pre par dana to bilo najavljeno, Robert Prosinečki nije više trener ljubljanske Olimpije. Robi je to saopštio na konferenciji za medije, ne štedeći reči upućene upravi kluba. Osim Prosinečkog, iz kluba je otišao i Mladen Rudonja.

Prosinečki je bio veoma nezadovoljan i načinom na koji je uprava kluba predstavljala njega u javnosti.

- Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten, to nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hičkok ne bi bio u stanju napraviti.

Robert Prosinečki
foto: EPA/Fehir Demir

Nastavio je dalje Prosinečki o problemima u klubu.

- Predsednik mi je govorio da će sportski direktor otići i spominjao je neke nove igrače. Ja sam ga na jednom od sastanaka pitao da li treba pomoć s menadžmentom kluba jer ono jednostavno nije postojalo. Oni uopšte nisu svesni što se u klubu događa, a nemaju sluha ni za navijače. Klub je nazadovao u svim segmentima, uključujući i finansije.

Da navijači ne smatraju Prosinečkog za krivca najbolje pokazuje to što su se najvatrenije pristalice Olimpije okupile u pres sali i skandirali hrvatskom stručnjaku "Veliki Žuti".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.