ČIM JE UŠAO U KLUB OKRUŽILO GA 10 DEVOJAKA: Izgubio mu se trag! Italijanski šarmer kom nije odolela ni Srpkinja!
Marko Borijelo, Foto: Profimedia

ženskaroš

ČIM JE UŠAO U KLUB OKRUŽILO GA 10 DEVOJAKA: Izgubio mu se trag! Italijanski šarmer kom nije odolela ni Srpkinja!

Marko Borijelo je bivši fudbaler, plejboj, italijanski šarmer, pitanje je da li promenio više klubova ili žena? (Odgovor se sluti)

Objavljeno: 14:09h

Marko Borijelo je tokom karijere igrao za mnoge italijanske klubove, uz izlet u Vest Hem.

Delio je svlačionicu sa Kakom, Bekamom, Patom, Sedorfom, Pirlom, Ronaldinjom... ipak, njegov život van terena je uvek privlačio pažnju.

KRALJ NOĆI I ALKOHOLA! Autobiografija bi mu ličila na EROTSKE PRIČE! Dobio na poklon 600 prezervativa: POTROŠIO SVE

Na njegov šarm nije odolela ni Srpkinja. Naime, Nina i poznati fudbaler otpočeli su romansu još 2009. godine i na sve načine su pokušavali da je prikriju u javnosti, čak i kada su snimljeni od strane brojnih tabloida.

Borijelo se u jednom izlasku pridružio Kristijanu Bobu Vijeriju, i tada je nastala čuvena anegdota,

- Jednom prilikom je ušao u disko klub i odmah ga je okružilo deset žena. Onda je nestao na dva sata i nismo mogli da mu uđemo u trag. Vratio se umoran, kao da je odigrao tri utakmice, ispričao je jedan svedok iz milanske diskoteke o avanturama tadašnjeg napadača Milana Marka Borijela (34).

Bilo bi zanimljivo čuti sve dogodovštine koje fudbaleri u italijanskim klubovima doživljavaju.

Karijeru je završio na Ibici:

- Za mnoge ljude, Ibica znači žurke, zabave i lake žene... A to je toliko banalno. Moj izazov ovde je da uvedem Ibicu u Primeru. Projekat predsednik Salva me je privukao u momentu kada sam razmišljao o odlasku o Njujork, gde sam već kupio kuću.

Sanjam o trenutku kada najpoznatiji di-džejevi sveta sviraju klupsku himnu Ibice, a ja donosim ostrvu jedinu vrstu atrakcije koja mu fali – sportsku. Ko dođe na ovo ostrvo, počeli da ostane na njemu do kraja života. Ovo je mesto na kojem imate toliko toga da otkrijete, a kao što vidite, moja kuća je daleko od klubova i okružena je prirodom. Nemam poslugu u kući, samo porodicu i prijatelje“.

Njegove veze sa Belen Rodrigez, Kamilom Morais, Ninom Seničar ili Madalinom Geneom su često bile bitnija tema u medijima od golova.

1 / 1 Foto: AP

- Tokom karijere sam upoznao mnogo divnih žena. Moja idelna žena mora da bude dostajnatsvena, osećajna, pametna... Ali mora i da bude prelepa jer padam na lepe oči. Danas mobilni telefoni stvaraju toliko distrakcije, uključujući i se*sualnu... Ali nadam se da ću naći ženu sa kojom ću imati mnogo dece. Kupio sam nekoliko kuća širom sveta i svaki put kada sam kupovao kuću, zamišljao sam u njoj sebe sa velikom porodicom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.