POVEĆAVA SE SRPSKA KOLONIJA U LACIJU: Sari hoće bivšeg igrača Zvezde u Rimu!
Ivan Ilić (desno), Foto: EPA/Luca Zennaro

opa!

POVEĆAVA SE SRPSKA KOLONIJA U LACIJU: Sari hoće bivšeg igrača Zvezde u Rimu!

Najviše se proslavio Sergej Milinković-Savić koji je navodno na izlaznim vratima kluba, tu je od prošle sezone Dimitrije Kamenović, a odavno Voždovčanin Adam Marušić, naslednik Dušana Baste na desnom boku

Objavljeno:

Lacio godinama unazad ima brojne fudbalere sa Balkan u svojoj ekipi, i bar nekoliko onih koji su nastupali u Superligi Srbije.

Najviše se proslavio Sergej Milinković-Savić koji je navodno na izlaznim vratima kluba, tu je od prošle sezone Dimitrije Kamenović, a odavno Voždovčanin Adam Marušić, naslednik Dušana Baste na desnom boku.

Sada bi dres rimskih "Orlova" mogao da obuče bivši fudbaler Crvene zvezde.

Lacio želi još jednog fudbalera, klasičnog veznog koji može odgovoriti na sve izazove, a veliki potencijal trener Mauricio Sari vidi u – Ivanu Iliću.

Ivan Ilić
foto: EPA/Luca Zennaro

Momak koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i koji je preko Mančester sitija stigao u Veronu je naveden kao primarna meta do kraja prelaznog roka, a imaće žestoku konkurenciju.

Ilića želi i bogati Brajton, prema najnovijim informacijama sa ostrva, pa će Laciju biti nešto teže da ga privole da zaigra za klub iz prenostonice.

Uglavnom, mladi 21-godišnji Ilić ide sjajnim putem, najverovatnije ćemo ga gledati i na Mundijalu u dresu sa državnim grbom ako nastavi ovim stopama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.