ILIJA STOLICA PRED PRVIM IZAZOVOM! Muke za trenera Partizana!
Ilija Stolica predvodiće Partizan u meču protiv Kluža, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

MORAĆE DA IMPROVIZUJE

ILIJA STOLICA PRED PRVIM IZAZOVOM! Muke za trenera Partizana!

Trener crno-belih još uvek nema nijednog štopera na raspolaganju

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana odigraće danas, posle sedam dana rada u Sloveniji, prvi kontrolni meč na priprema. Protivnik je rumunski Kluž, a utakmica se igra od 18.00 časova u Gornjoj Radgoni, mestu udaljenom 50 kilometara od Ptuja.

Tim Ilije Stolice će u prvoj proveri biti prilično oslabljen, jer trener crno-belih još uvek nema nijednog štopera na raspolaganju, pošto Igor Vujačić i Siniša Saničanin stižu u subotu u bazu, pa će morati da improvizuje u poslednjoj liniji.

PREDSEDNIK UEFA U CRNO-BELOM: Vučelić, Vazura i Ćurković darivali dresove Partizana Čeferinu i njegovom ocu! (FOTO)

Kako trenutno stvari stoje, uloge centralnih defanzivaca će biti poverene Marku Jevtoviću, po vokaciji zadnjem veznom, odnosno Zlatanu Šehoviću, koji će se sa mesta levog beka pomeriti u centralni deo odbrane.

Trener neće moći da računa i na desnog beka Marka Živkovića zbog povrede lista, kao i Nikolu Lakčevića koga muči zadnja loža desne noge, te nijedan od pomenutih igrača nije mogao ni da trenira u minula dva dana. Podrazumeva se da stručni štab ne računa ni na novajliju Patrika Andradea, koji će u podne samostalno odraditi prvi trening od dolaska među crno-bele, pošto je u četvrtak uveče tek stigao u Sloveniju i priključio se ekipi.

Ilija Stolica, FK Partizan
foto: Espreso/Srđan Novaković

U današnjoj proveri sa rumunskim timom Partizan će početi u sastavu: Popović, Filipović, Jevtović, Šehović, Urošević, Fejsa, Zdjelar, Menig, Holender, Natho, Rikardo.

Utakmica se igra od 18.00 časova, uz direktan prenos na Areni sport.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.