PREDSEDNIK UEFA U CRNO-BELOM: Vučelić, Vazura i Ćurković darivali dresove Partizana Čeferinu i njegovom ocu! (FOTO)
Aleksander i Petar Čeferin sa predstavnicima Partizana, Foto: FK Partizan

ne ide praznih ruku

PREDSEDNIK UEFA U CRNO-BELOM: Vučelić, Vazura i Ćurković darivali dresove Partizana Čeferinu i njegovom ocu! (FOTO)

Promociji knjige "Sudnji dani" prisustvovali su Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Mitar Mrkela, Ivan Ćurković...

Objavljeno:

Predsednik UEFA-e, Aleksander Čeferin, nalazi se u dvodnevnoj poseti Srbiji tokom koje će iskoristiti priliku da promoviše knjigu koju je napisao njegov otac Petar, ali i da razgovara sa čelnicima srpskog fudbala o gorućim pitanjima u sezoni u kojoj će se šampion Srbije prvi put direktno kvalifikovati za grupnu fazu Lige šampiona.

On je današnji dan iskoristio da se sastane sa selektorom Srbije, Draganom Stojkovićem Piksijem, vršiocem dužnosti predsednika FSS, Nenadom Bjekovićem, generalnim sekretarom FSS, Jovanom Šurbatovićem, direktorom "A" tima, Stevanom Dikom Stojanovićem, bivšim predsednikom FSS, Tomislavom Karadžićem, predsednikom KSS, Predragom Danilovićem, ali i čelnicima naših fudbalskih klubova.

Aleksander Čeferin
foto: EPA/Paul Murphy

Tako su promociji knjige "Sudnji dani" prisustvovali i Svetozar Mijailović, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Zvezdan Terzić, Dragan Džajić, Mitar Mrkela, Ivan Ćurković...

Predstavnici FK Partizan, Miloš Vazura, Milorad Vučelić i Ivan Ćurković iskoristili su prigodnu priliku da uruče predsedniku UEFA-e i njegovom ocu posebne poklone u vidu dresova crno-belih sa njihovim imenima. Uz to, oni su se fotografisali sa visokim predstavnikom evropske kuće fudbala.

Podsetimo, ovo je prvi put da se Čeferin nalazi u Srbiji još od 2019. godine, kada je u Narodnom pozorištu održao govor povodom proslave 100 godina fudbala u Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.