ENORMNA FINANSIJSKA INJEKCIJA ZA PARTIZAN! Novi sponzor iz Kine, a ugovor vredan 2-3 MILIONA EVRA!
Novi sponzor je na vratima FK Partizana, Foto: Starsport©

prava stvar u pravo vreme

ENORMNA FINANSIJSKA INJEKCIJA ZA PARTIZAN! Novi sponzor iz Kine, a ugovor vredan 2-3 MILIONA EVRA!

Siniša Mali na temu pronalaska višegodišnjeg jakog sponzora fudbalskom klubu Partizan

Objavljeno:

Uz klub iz Humske će, kako se može čuti, biće kineska kompanija sa kojom će biti potpisat trogodišnji ugovor.

Ukoliko sve protekne po planu, Partizan će, uz asistenciju države i angažovanje predsednika kluba Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, uskoro dobiti novog generalnog sponzora i priliku da na godišnjem nivou značajno popuni klupsku kasu, samim tim i olakša funkcionisanje na svim nivoima. saznaje Telegraf. Radi se o inostranoj kompaniji, čije ime se još uvek drži u tajnosti, ali se može čuti da se radi o partneru iz Kine, koji će sa crno-belima potpisati trogodišnji sponzorski ugovor, vredan između dva i tri miliona evra na godišnjem nivou.

Stadion Partizana
foto: Starsport©

Ovakvu mogućnost je nedavno najavio i ministar finansija Siniša Mali, govoreći o dugovima dva najveća srpska kluba u dva najpolularnija sporta, - fudbalu i košarci, naglašavajući da je sa predsednikom države već razgovarao na temu pronalaska višegodišnjeg jakog sponzora fudbalskom klubu Partizan, po uzoru na saradnju Crvene zvezde i Gasproma.

- Pričao sam sa predsednikom Vučićem da država mora da pomogne da nađemo jakog stranog sponzora za Partizan da ga podrži u narednih desetak godina - rekao je tada Siniša Mali, iznoseći podatak da je država u proteklom periodu pomogla crveno-bele sa 17.000.000, a crno-bele sa 14.000.000 evra, ali da je upravo zbog generalnog sponzora, ruskog giganta, u Zvezdu uloženo još 50.000.000 evra više na pomenutu cifru, što je ipak drastična razlika.

TO JE IGRAČ KOJI IMA ODLIČAN KVALITET: Rikardo približio navijačima novo pojačanje Partizana, sjajan je momak!

Pomenuti plan o realizaciji sponzora za crno-bele je već "aktiviran" i kako se može čuti iz izvora bliskih Humskoj, prvo se radilo o cifri od 3.000.000 evra godišnje, koliko bi novi sponzor doneo Partizanu, ali se potom pojavio "glas" da se ipak radi o 2.000.000 evra i trogodišnjem ugovoru, na kome se već uveliko radi.

U svakom slučaju, uz bolju prodaju igrača, koja je u minula tri prelazna roka bila prilično "tanka", i pomenuti sponzorski ugovor, Partizan bi daleko lakše funkcionisao, ali i lakše "servisirao" obaveze prema državi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.