TO JE IGRAČ KOJI IMA ODLIČAN KVALITET: Rikardo približio navijačima novo pojačanje Partizana, sjajan je momak!
Rikardo Gomeš, Foto: Starsport©

sve pohvale

TO JE IGRAČ KOJI IMA ODLIČAN KVALITET: Rikardo približio navijačima novo pojačanje Partizana, sjajan je momak!

Znate i sami kako to ide, želeo je da se informiše, da zna neke stvari, što je i normalno

Objavljeno:

Sjajno se služi levom nogom i ima odličan pregled igre, verujem da će predstavljati dobar miks sa momcima koje već imamo u timu, kaže napadač crno-belih za portal Telegraf.

Bolju preporuku za dolazak u Partizan od one koju mu je "isporučio" Rikardo Gomeš novajlija Patrik Andrade nije mogao da dobije. Uz sav trud čelnika crno-belih, koji su se dobrano namučili da privole vezistu i agenta da "skrenu" ka Beogradu, svakako je i najbolji napadač u Srbiji doprineo dugogodišnjim poznanstvom sa Andradeom, kome se, kako kaže, veoma raduje.

Rikardo ističe da će novi fudbaler biti veliko pojačanje za tim iz Humske, kako na individualnom, tako i na timskom planu.

- Znam Andradea mnogo godina, igrali smo čak i za omladinsku reprezentaciju zajedno, to je bilo baš davno - kroz smeh kaže Rikardo Gomeš.

- Naravno, posle smo bili saigrači u u A selekciji Zelenortskih ostrva i dobro se poznajemo i privatno i na terenu. To je igrač koji ima odličan kvalitet, sjajno se služi levom nogom, ima sjajan pregled igre, a takođe je izuzetan momak. Srećan sam što dolazi u Partizan, jer smatram da će nam doneti veliki kvalitet na terenu, pojadinačno, ali i timski. Hteo bih da istaknem da sam srećan što Patrik dolazi i zbog naše zemlje, koju ćemo zajedno predstavljati u ovom delu sveta najbolje što možemo - ističe Rikardo Gomeš za Telegraf.

Naravno, prijatelji, zemljaci i nekadašnji saigrači iz reprezentacije, koju je Rikardo napustio zbog selektora, razgovarali su pre nego što je Patrik Andrade prihvatio ponudu Partizana i to je verovatno olakšalo i crno-belima same pregvore.

- Pričali smo nedavno, dok su pregovori još trajali. Znate i sami kako to ide, želeo je da se informiše, da zna neke stvari, što je i normalno. Drago mi je što je na kraju došlo do dogovora i što će nam se Andrade priključiti. Uveren sam da će svojim kvalitetom mnogo dobrineti i da će u saradnji sa momcima koje već imamo u veznom redu biti dobar "miks" - zaključuje Rikardo Gomeš.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.