DAN KADA SU NAM KENGURI DOŠLI GLAVE: Još uvek boli Krasićev promašaj! Da li bi bio penal da je bilo VAR-a? (VIDEO)
Miloš Krasić, Foto: youtube/abidlimboro

na današnji dan

DAN KADA SU NAM KENGURI DOŠLI GLAVE: Još uvek boli Krasićev promašaj! Da li bi bio penal da je bilo VAR-a? (VIDEO)

Na današnji dan, 23. juna 2010. fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Australije rezultatom 1:2 (0:0) čime je završila takmičenje u grupi D Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi na poslednjem, četvrtom mestu u grupi.

Objavljeno:

Računica je pre poslednjeg kola bila jasna. Pobeda je sigurno vodila "orlove" u drugu fazu, a remi otvarao razne kalkulacije - u finišu utakmice se znalo da bi Srbija sa 2:2 prošla dalje, zbog više postignutih golova od Gane.

JOŠ UVEK JE SMEŠNO - NEPROCENJIVA ANEGDOTA ZA PAMĆENJE! Vragolasti pogled Stankovića dok Krasić crveni - Šta kaže?

"Kenguri" su slavili golovima Tima Kejhila u 69. i Breta Holmana u 73. minutu, dok je Marko Pantelić u 84. samo ublažio poraz. Ostalo je šest minuta nade, a kada se činilo da sledi sjajna prilika za izjednačenje, jer je penal bio očigledan zbog igranja rukom Kejhila, sudijska pištaljka Urugvajca Larionde ostala je nema. Kao i svi mi posle ovakvog ishoda.

Još uvek se pamti i promašaj Miloša Krasića.

Selektor Radomir Antić na teren je poslao ovaj tim: Vladimir Stojković, Branislav Ivanović, Ivan Obradović, Nemanja Vidić, Aleksandar Luković, Zdravko Kuzmanović (od 77. Danko Lazović), Miloš Krasić (od 62. Zoran Tošić), Miloš Ninković, Dejan Stanković, Nikola Žigić (od 67. Marko Pantelić), Milan Jovanović.

Espreso/Reprezentacija.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.