TRAŽIO GA TOTENHEM, A NA KRAJU ĆE GA UZETI PARTIZAN: Crno-beli pred realizacijom velikog pojačanja!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

krenuli su punom parom

TRAŽIO GA TOTENHEM, A NA KRAJU ĆE GA UZETI PARTIZAN: Crno-beli pred realizacijom velikog pojačanja!

Partizan je nastavio sa formiranjem ekipe za narednu sezonu

Objavljeno: 21:07h

Partizan želi na pozajmicu da dovede vezistu škotskog Seltika, Ismailu Sora, koji je pre nešto više od godinu dana bio na meti Totenhema, javlja portal Football Scotland, a prenose svi ostrvski mediji.

Ipak, Soro je ostao na Seltik Parku, iza sebe ima promenljivu sezu na Seltik Parku i sada je u situaciji da se ne nalazi u planovima trenera Ejndža Postekoglua. Partizan pažljivo prati tu situaciju i spreman je da fudbalera iz Obale Slonovače dovede u svoje redove.

Ovaj defanzivni vezista bio je blizu odlaska iz Glazgova u januarskom prelaznom roku, kada su za njega bilo zainteresovano nekoliko klubova iz MLS-a i izraelskog prvenstva. Ipak, bivši fudbaler Bnej Jehude je ostao u Seltiku, u nadi da će postati značajniji faktor u Postekogluovoj ekipi.

Na kraju, Soro je sezonu završio sa 19 nastupa u svim takmičenjima, od čega osam u Premijeršipu.

Ismaila Soro je impresionirao u Izraelu, zbog čega ga je Seltik u januaru 2020. godine doveo za obeštećenje od 2.300.000 evra. Verovalo se da će dodatno nadograditi na Seltik Parku i postati značajan šraf u ekipi škotskog giganta, ali je tokom prošle sezone postalo jasno da nema ozbiljnu budućnost u klubu. Neophodna mu je minutaža i to je ono što će izvesno dobiti u Humskoj.

Partizan je nastavio sa formiranjem ekipe za narednu sezonu. Do sada su u klub stigli bekovi Aleksandar Filipović i Zlatan Šehović, ali se ubrzano radi i na angažovanju ostalih igrača koji će kompletirati ekipu Ilije Stolice pred početak narede sezone.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.