RAZOČARENJE NA MARAKANI! Ništa od potpisa, Rusija je OBEĆANA zemlja!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

novac pre fudbala

RAZOČARENJE NA MARAKANI! Ništa od potpisa, Rusija je OBEĆANA zemlja!

Crveno-beli ostali bez već viđenog pojačanja

Objavljeno: 08:39h

Mateo Kasijera je napadač zbog kojeg je Crvena zvezda htela da pomeri sve finansijske granice, ali od tog posla neće biti ništa.

Dobili su crveno-beli žestoku konkurenciju u Zenitu koji je i odneo pobedu u trci za potpis.

Ruski mediji tvrde da je velikan iz Sankt Peterburga maltene dogovorio saradnju sa Kasijerom.

Mada njegov agent Martin Araoz tvrdi da posao nije završen, već se zna da je reč o trogodišnjem ugovoru sa opcijom produžetka na još godinu dana. To je u perspektivi 6.000.000 do 8.000.000 evra u džepu nekadašnjeg ofanzivca Ajaksa.

- Blizu smo konačnog dogovora sa Zenitom, ali ugovor još nije potpisan - rekao je Kasijerin agent u intervjuu za ruski Čempionat.

Moraće Zenit da izdvoji i milionsko obeštećenje za momka koji je u poslednjoj godini ugovora i kojeg Transfermarkt procenjuje na 4.500.000 evra, ali to nebeskoplčavima sa severozapada Rusije neće predstavljati veliki problem.

Nakon transfera iz Belenesesa u Soči vrednog 1.200.000 evra, Kolumbijac je na 25 mečeva u svim takmičenjima postigao 16 i spakovao još četiri gola saigračima. Njegove individualne brojke debelo su se odrazile na timske rezultate budući da je Soči prvi put u istoriji sezonu okončao na drugom mestu na tabeli ruske elite.

Podsetimo da su crveno-beli bili spremni da Kasijeru učine najplaćenijim fudbalerom u igračkom kadru Dejana Stankovića čija bi plata uz bonuse mogla da naraste i do blizu 1.000.000 evra. Međutim, bez obzira na činjenicu da je Crvena zvezda kao jedan od aduta mogla da mu ponudi izvesno igranje nekog od evropskih takmičenja, deluje da je Kolumbijcu ipak slađi bio novac.

Na Marakani je ovog leta promovisan Kings Kangva, a očekuje se i dolazak Osmana Bukarija.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.