ŠAKIRA BILA SPREMNA NA SVE ZBOG PIKEA: Ismevala Ronalda, on joj ZAPUŠIO USTA jednim potezom (VIDEO)
Šakira, Foto: twitter/CR7(G.O.A.T)

svim srcem bia uz pikea

ŠAKIRA BILA SPREMNA NA SVE ZBOG PIKEA: Ismevala Ronalda, on joj ZAPUŠIO USTA jednim potezom (VIDEO)

Kolumbijska pop pevačica Šakira već danima je u centru pažnje zbog rastanka sa Žerardom Pikeom.

Objavljeno:

Šakira je 12 godina bila u vezi sa štoperom Barselone, ali on ju je prevario sa mlađom devojkom i među njima je sve gotovo.

Pevačica je ima plan da se odseli u Majamiju i okrene novu stranicu u životu, a Pikueu to očito ne pada teško, barem ne pokazuje nikakve znakove slabosti, već uživa u noćnim provodima i u zagrljaju nove devojke.

Svih ovih godina dok su bili zajedno, Šakira je Pikea uvek podržavala i često dolazila na stadione da ga uživo gleda, a El Klkasio joj je bio najdraži, što nije neko čudo.

Posebni su ti dueli Barselone i Real Madrida bili ranijih godina, dok su igrali Lionel Messi i Kristijano Ronaldo. Portugalac je najviše voleo da igra protiv Katalonaca.

OGLASILI SE IZ BARSE ZBOG PIKEA: Slavni fudbaler DOTAKAO DNO, što mu je ovo trebalo?!

Barselonin Kamp Nou jedno je od najneprijateljskih gostujućih terena na kojima je Ronaldo igrao, ali on je priznao da su mu zvižduci s tribina najviše pomagali i da ih je uviek gledao kao motivaciju.

Kup kralja u sezoni 2010/11, kada su za trofej igrali Real i Barselona, mesto na tribinama našla je i Pikeova, sada već bivša izabranica, Šackira, koja se rugala Ronaldu nakon što je promašio jednu dobru šansu.

ĐERAR PIKE IMA NOVU DEVOJKU! Ljubavnica OTKRILA "prljave" poruke, Šakiri će se prevrnuti želudac! (FOTO)

Sjajni napadač joj se revanširao, pa je u 98. minuta, dok su se igrali produžeci, pogodio za prednost, i na kraju trofeja koji je pripao Realu, a kamere su odmah tražile Šakiru na tribini.

Kolumbijka je bila razočarana, za samo pet minuta ju je Portugalac spustio na zemlju.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.