ĐERAR PIKE IMA NOVU DEVOJKU! Ljubavnica OTKRILA "prljave" poruke, Šakiri će se prevrnuti želudac! (FOTO)
Pike i Šakira, Foto: Printscreen/Instagram/3gerardpique

au!

ĐERAR PIKE IMA NOVU DEVOJKU! Ljubavnica OTKRILA "prljave" poruke, Šakiri će se prevrnuti želudac! (FOTO)

Štoper Barselone je u gadnom sosu

Objavljeno: 18:54h

Ljubavna afera Đerara Pikea danima puni novinske članke, a najnovije informacije kažu da je slavni fudbaler već našao novu devojku.

Fudbaler Barselone je nedavno prevario dugogodišnju devojku i planetarnu muzičku zvezdu Šakiru, a brže nego što se očekivalo je pronašao utehu.

Pike i Šakira razišli su se nakon 12 godina veze, nakon što je pevačica uhvatila fudbalera u preljubi sa modelom Suzi Kortez.

Suzi Kortez
Suzi Kortezfoto: instagram/suzycortez_fans

Španski mediji već danima pišu da je defanzivac Barselone već našao utehu, te da je u vezi sa jednom konobaricom iz noćnog kluba, čiji su inicijali C.C. Njih dvoje je navodno upoznao Pikeov saigrač Riki Puig.

Kada je reč o Pikeovoj aferi sa Kortez i sama Brazilka je otkrila detalje njihovog odnosa.

Suzi Kortez
Suzi Kortezfoto: instagram/suzycortez_fans

- On je bio taj koji mi je poslao direktnu poruku. Jedini igrači Barselone koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Evropu, uvek bi me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene - rekla je Kortez, a prenosu "El Diario NY".

Tim povodom oglasila se i Šakira.

- Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju - poručila je pevačica, prenosi "Daily Mail".

Šakira
Šakirafoto: Profimedia

Pike i Šakira imaju dvoje dece, a upoznali su se 2010. godine na snimanju spota za pesmu "Waka Waka", koja je bila apsolutni hit na Mundijalu u Južnoj Africi iste godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.