"JOŠ UVEK SAM NEVIN, MOLITE SE DA OSTANE TAKO": Reprezentativac NEĆE DA SKIDA MRAK, ali je u velikom iskušenju!
Kvame Opoku (desno), Foto: Profimedia

pomagajte, ljudi

"JOŠ UVEK SAM NEVIN, MOLITE SE DA OSTANE TAKO": Reprezentativac NEĆE DA SKIDA MRAK, ali je u velikom iskušenju!

Imam mnogo prijatelja, posebno prijateljica, ali ne izlazim ni sa jednom od njih - napomenuo je

Objavljeno:

Napadač reprezentacije Gane i USM Alžera, Kvame Opoku (23), kaže da mu je nevinost ugrožena i da postaje još gore zbog vremenskih uslova u Alžiru.

Ovaj fudbaler je još 2021. tvrdio kako je "jak na lopti jer je još nevin", a sada napominje da želi da tako i ostane, ali to će biti moguće samo uz molitve sunarodnika.

- Još uvek sam nevin i želim da se ljudi mole za mene kako bih mogao da zadržim svoju nevinost. Moja nevinost je ugrožena, a vreme takođe otežava ovo, tako da su mi potrebne molitve da to ostane nepromenjeno - rekao je on za Abusua FM u intervjuu.

Definitivno iznenađujuća izjava koja će možda nekim zvučati i besmisleno, ali poznato je da fudbaleri iz Gane vjeruju u crnu magiju i ko zna šta mu je preporučio njegov šaman.

- Imam mnogo prijatelja, posebno prijateljica, ali ne izlazim ni sa jednom od njih - napomenuo je Opoku kada je oktrio da je nevin, marta 2021.

Govoreći o svom rezultatu u tek završenoj kampanji u alžirskoj Ligi 1, on je izrazio razočaranje svojim učinkom, navodeći povrede kao uzrok.

- Nisam zadovoljan svojim nastupom ove sezone na USM Algeru zbog povreda. Ali želim da uradim bolje i da im se odužim za iznos novca koji je meni uplaćen - dodao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.