TORINO SPREMAN DA PUSTI VANJU! Za srpskog golmana postoje i interesovanja van granica Italije!
Vanja Milinković Savić, Foto: EPA/Ettore Griffoni

IMA TRI OPCIJE!

TORINO SPREMAN DA PUSTI VANJU! Za srpskog golmana postoje i interesovanja van granica Italije!

Vanja Milinković-Savić je karijeru počeo u Vojvodini

Objavljeno: 17:32h

Dobru sezonu je imao Vanja Milinković-Savić u Torinu, dovele su ga te partije i do dresa A reprezentacije Srbije. U Ligi nacija od četiri utakmice u 11 dana branio je na dve, pa je velika dilema ko je sad istinska „jedinica“ Orlova.

Ipak, kako piše Tutosport, gotovo je sigurno da će Milinković-Savić napustiti tabor Bikova u letnjem prelaznom roku. Iako ima ugovor na još dve godine, Torino je spreman da pusti Vanju da promeni sredinu.

Pred srpskim golmanom su tri opcije. Jedna je, o kojoj razmišljaju u Torinu, da ponude Fiorentini razmenu golmana. U tabor Granate bi prešao Poljak Bartolomej Drongovski, dok bi se Milinković-Savić preselio u Firencu.

Postoje i interesovanja van granica Italije. Na Vanju su bacili oko francuski Ren i engleski Kristal Palas, a s obzirom na to da je u poslednjih godinu dana branio na osam mečeva za reprezentaciju, srpski golman bi trebalo da ispunjava uslove za dobijanje radne dozvole na Ostrvu.

Vanja Milinković-Savić je karijeru počeo u Vojvodini, potom je bio pod ugovorom sa Mančester junajtedom, ali ga je put vodio preko poljskog Leha, do Torina, a išao je na pozajmice u SPAL, Askoli i Standard iz Liježa.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.