SARI OTKRIO SERGEJEVU SUDBINU U LACIJU! Jedno je sigurno!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

PRAVO NIOTKUDA!

SARI OTKRIO SERGEJEVU SUDBINU U LACIJU! Jedno je sigurno!

Trener Lacija prokomentarisao mogućnost da srpski vezista napusti tim ovog leta

Objavljeno:

Kako se približi letnji prelazni rok počinju spekulacije oko transfera Sergeja Milinkovića Savića.

Srpski vezista je procenjen na 70.000.000 evra, a nekoliko klubova čeka "zeleno svetlo" Klaudija Lotita koji je nekoliko puta sprečio Seregev odlazak iz Lacija.

Navodno je u Italiji najzagrejaniji Juventus, stidljivo se spominje i Milan, dok su izvan granica Italije najozbiljniji kandidati Pari Sen Žermen i Mančester Junajted.

Pitanje Sergejeve sudbine bilo je neizbežno i na konferenciji posle utakmice sa Juventusom gde je postigao izjednačujući pogodak u 95. minutu meča.

FK Lacio
foto: Profimedia

Na njega je pokušao da odgovori trener Lacija Mauricio Sari koji, čini se na osnovu njegove izjave, kao da zna nešto.

- Pričajući sa predsednikom postao sam ubeđen da ukoliko Milinković Savić na kraju ode, što će biti vrlo teško, da neće ostati u Italiji - rekao je Sari posle utakmice.

Popularni SMS istakao je kako mu je ovo najbolja sezona u karijeri – svakako najučinkovitija, s obzirom na to da je učestvovao u 22 prvenstvena gola – ali i indirektno poručio upravi kluba da se na leto pojača ukoliko želi da bude konkurentija naredne sezone.

Sergej i Sari
Sergej i Sarifoto: Profimedia

- Napredovao sam pod Sarijem, postigao sam 11 golova i upisao još 11 asistencija, tako da mogu da kažem kako mi je ovo najbolja sezona u karijeri. Sledeće sezone biće nam potrebno još nekoliko igrača kako bismo ciljali mesto u Ligi šampiona - poručio je Milinković Savić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.