STIGLA MILIONSKA PONUDA U HUMSKU! Bundesligaš vodi Partizanovo dete!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

bum!

STIGLA MILIONSKA PONUDA U HUMSKU! Bundesligaš vodi Partizanovo dete!

Samo pristižu ponude za mladoh napadača

Objavljeno: 13:31h

FK Partizan bi uskoro mogao da zavši veliki posao!

Mladi fudbaler crno-belih Marko Milovanović je na ceni ovog leta, a posle ponuda Vulverhemptona i Njukasla, stigla je ponuda i iz Bundeslige.

Kako piše "Telegraf", nemački klub je poslao višemilionsku ponudu u Humsku!

Isti izvor navodi da je kontakt uspostavljen, ali crno-beli još uvek kriju ime zainteresovanog kluba da se posao, u slučaju da dođe do konkretnije finalizacije, ne pokvari.

Milovanović je bljesnuo kod trenera Aleksandra Stanojevića u jesenjem delu protekle sezone, postigao neke važne golove za prvi tim, kada je krenula jagma za njegovim potpisom, međutim, u prolećnom delu sezone, kada se očekivalo da dodatno potvrdi kvalitet i podigne cenu, doživeo je niz pehova, od korona virusa, do povreda koje su ga poprilično odvojile od terena.

Marko Milovanović
Marko Milovanovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Kada se vratio u tim, postojale su oscilacije, Partizan se borio za titulu na krilima neverovatnog Rikarda Gomeša, koji je nemilice rešetao mreže, što je dodatno otežalo status tinejdžera, ali daleko od toga da ga je udaljilo od velike scene.

Inače, pored Nemaca koji ga sada žele, Milovanović je već duže vreme i na radaru ruskog Zenita, što je medijima nedavno potvrdio i agent fudbalera – Nenad Jestrović.

Biće zanimljivo videti kako će izgledati tim Partizana naredne sezone.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.