PARTIZAN SPREMA VELIKU ČISTU U TIMU: Samo šestorica fudbalera su sigurna za sledeću sezonu, evo ko su oni!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

renoviranje

PARTIZAN SPREMA VELIKU ČISTU U TIMU: Samo šestorica fudbalera su sigurna za sledeću sezonu, evo ko su oni!

Razlog je taj što će klub pretrpeti najveću promenu igračkog kadra u poslednjih desetak godina

Objavljeno:

Čeka se novi trener Partizana i po svemu sudeći, moraće da se deluje odmah.

Razlog je taj što će klub pretrpeti najveću promenu igračkog kadra u poslednjih desetak godina, očekuje se ogroman odliv fudbalera, ali i dolazak velikog broja novih igrača.

Ko odlazi?

Sigurni su Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Marković, Miloš Jojić, Bojan Ostojić, Lazar Pavlović i Milan Smiljanić, ne postoji šansa da ostanu u prvom timu Partizana naredne sezone odlukom uprave kluba.

Ugovor još nije prihvatio Milan Lukač, kao ni Aleksandar Miljković, obojica bi mogli da napuste klub ukoliko ne vide perspektivu, a iako je produžio ugovor, Nemanja Miletić bi takođe mogao da ode.

1 / 7 Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Saša Zdjelar je spreman za neki novi nivo odavno, a Partizanu je sada šansa da ga proda jer mu sledeće godine u ovo doba ističe ugovor, veruje se da bi crno-beli mogli da inkasiraju makar 2-3 miliona evra za ovog sjajnog zadnjeg veznog. Na prodaju je i Igor Vujačić koji je takođe "prerastao" ovu ligu, Filip Holender koji ove sezone nije zadovoljio, a u slučaju solidne ponude mogli bi klub da napuste i Rikardo Gomeš, Siniša Saničanin, Nemanja Jović, Samed Baždar, Kvinsi Menig, Aleksandar Popović i Nikola Terzić.

Naravno, neće se preterivati sa prodajom, ne mogu da odu i Vujačić i Saničanin, dok verujemo da klub neće prodati više od jednog bonus igrača.

Jasnom računicom stižemo do samo šestorice koja su sigurna u crno-belom dresu naredne sezone:

Marko Živković, Marko Jevtović, Marko Milovanović, Bibras Natho, Nemanja Stevanović i Danilo Pantić.

Fejsa?

Klub je bio ljut njegovom odlukom da se samostalno leči, zbog čega je i odsustvovao čitavu drugu polusezonu iako se očekivao kao veoma bitan igrač u borbi za titulu. Pitanje je da li će doći do nastavka saradnje...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.