IVICA ILIEV POTVRDIO! Partizan doveo NOVO pojačanje! (FOTO)
Ivica Iliev, Foto: Starsport©

POVRATAK U SRPSKI FUDBAL

IVICA ILIEV POTVRDIO! Partizan doveo NOVO pojačanje! (FOTO)

Defanzivac dogovorio uslove sa crno-belima

Objavljeno: 09:21h

Nekadašnji đak Partizana Zlatan Šehović je prvo pojačanje crno-belih za narednu sezonu, a već je poznato i drugo.

Ilija Stolica je u renoviranje tima počeo sa odbranom, a posle levog beka srpski vicešampion došao je na korak do potpisa defanzivca BATE Borisova Aleksandra Filipovića, javlja Sportski žurnal.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev potvrdio je za ovaj sportski dnevnik da je transfer pri kraju i da je samo pitanje dana kada će biti realizovan.

"Žurnal" navodi i da će Partizan beloruskom klubu isplatiti "prihvatljivo" obeštećenje pošto mu ugovor ističe krajem kalendarske godine. Stolica je insistirao na dovođenju Filipovića sa kojim se odlično poznaje još iz zajedničkih dana u Voždovcu, a sa omladinskom reprezentacijom Srbije je 2013. godine bio šampion Evrope.

Dete Jagodine u Humsku stiže da pokrije pokrije poziciju desnog beka, iako je u BATE-u igrao kao štoper i levi bek.

Aleksandar Filipović
Aleksandar Filipovićfoto: FK Voždovac

- Da, znam da je Filipović u BATE Borisovu igrao štopera i po levoj strani, ali u Partizan dolazi kao desni bek. Dobro je kad neko može uspešno da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija - rekao je Iliev za Žurnal.

Partizan se za ovakav potez odlučio zbog deficita na desnom boku. Aleksandru Miljkoviću je istekao ugovor sa Partizanom, pa tako desno ostaje samo Marko Živković. Podsetimo, Nemanja Miletić je odlučio da se još jednom oproba u inostranstvu.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.