Lomio ga je više nego Mesi: Serhio Ramos izabrao svoju noćnu moru, kaže da mu nije mogao ništa! (VIDEO)
Lionel mesi i Serhio Ramos, Foto: EPA/Alejandro Garcia

košmar

Lomio ga je više nego Mesi: Serhio Ramos izabrao svoju noćnu moru, kaže da mu nije mogao ništa! (VIDEO)

Ljubitelji fudbala su dobro upoznati sa duelima Lionela Mesija i Serhija Ramosa, koji su nekada bili simboli Barselone i Reala, a sada su saigrači u PSŽ-u.

Objavljeno:

Velike bitke su vodili Mesi i Ramos na terenu, dolazilo je do sukoba, unošenja u lice, pa i crvenih kartona. Pitali su Španca da li mu je Mesi najteži protivnik protiv kog je igrao, ali odgovor ko mu je najviše "lomio kičmu" je drugačiji.

"Ronaldinjo je bio nezaustavljiv kada je bio na svom najboljem nivou, i kao napadač i kao organizator igre", rekao je tada Španac.

Da je to zaista tako, potvrđuje snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama kada je Ronaldinjo na centru ponizio Ramosa u dresu Milana.

Ramos je krenuo ka Ronaldinju, ali je Brazilac sjajno odbranio, a potom mu je izbio loptu kroz noge i ostavio ga da leži na terenu dok je nastavio akciju.

Ronaldinjo je svakako jedan od najboljih u istoriji, ali je utisak da je mogao da bude ubedljivo najbolji ikada da je živeo profesionalnije kao što je to slučaj sa, recimo, Mesijem ili Kristijanom Ronaldom.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.