Grobar javno dao titulu Deliji - NAJBOLJI SA OVIH PROSTORA! Dvoumio se, pa se "odrekao" i bivšeg cimera! (VIDEO)
Savo Milošević, Dejo Savićević, Dragan Stojković Piksi, Predrag Mijatović, Foto: youtube/amiGshow, Starsport©

Iskreno do koske

Grobar javno dao titulu Deliji - NAJBOLJI SA OVIH PROSTORA! Dvoumio se, pa se "odrekao" i bivšeg cimera! (VIDEO)

Gostujući svojevremeno kod Ognjena Amidžića, Savo Milošević je imao priliku da bira sa kojim domaćim igračem bi najradije igrao - delio napad.

Objavljeno:

U prvom krugu, morao je Savo Milošević da bira između Marka Pantelića i Mateje Kežmana, a izabrao je bivšeg igrač Partizana, PSV-a, Čelsija, Atletiko Madrida, PSŽ-a...

- Mislim da smo kompatibilni. Marko je više profil kao i ja, klasična devetka. Keža je onako, dosta brz, igrali smo zajedno i to je dosta dobro izgledalo.

U drugom krugu, odabir je bio između Kežmana i Dušana Tadića:

- Sa njim bih se fenomenalno slagao. On je čak, malo više polu špic ili vezni igrač, njegova asistencija je brutalna. U ovoj situaciji moram da se opredelim za Dušana Tadića - reči su Save Miloševića.

Potom dolazimo do zanimljivog dela, i sjajnih reči koje je bivši trener Partizana uputio selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju:

- Piksi je najbolji srpski igrač u istoriji. Sa njim niko ne može da se meri. To sam već rekao više puta i nije ništa novo. Piski sa svakim drugim, ne morate dalje...Huh, Dejo?!

Da ali Deja je Crnogorac, rekao sam jasno da je Piksi najbolji srpski igrač.

* Na pitanje Ognjena sa kojim misli da bi se bolje slagao, ko bi mu više odgovarao milošević je rekao:

- Igrao sam sa obojicom pet, šest godina u reprezentaciji. Više golova mi je namestio Piksi. Deja je više individualac, bio je u stanju da sam završi akciju, a Piksi je više bio neko ko razigrava druge igrače.

Mijatović ili Piksi?

- Sa Mijatom sam igrao najduže, čak i u Partizanu, tako sam počeo, bili smo tandem u špicu. Posle i u reprezentaciji, i Peđa mi je namestio skoro koliko i Piksi. On je bio između špica i polušpica, mogao je da igra obe pozicije podjednako kvalitetno. Pravi je majstor. Zajedno sa Dejom, to su tri igrača od svih naših, sa ovih prostora, koji su za jedan nivo iznad svih nas ostalih. Svaki na svoj način. To je sada stvar ukusa, finesa za koga ćete se odlučiti. I Mijat i Dejo i Piksi su prošli igricu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.