PRIČE (NE)OBIČNIH LJUDI: Taksista TVRDI da je bolji od Piksija, vlasnik restorana koji bi da ODERE igrače Zvezde!
Dejo Savićević i Dragan Stojković Piksi, Foto: youtube/ mrbigbih

nadrealisti

PRIČE (NE)OBIČNIH LJUDI: Taksista TVRDI da je bolji od Piksija, vlasnik restorana koji bi da ODERE igrače Zvezde!

Nakon uloge sa Kijanu Rivsom, Boban Marjanović je osvanuo na Netfliksu, rame uz rame sa Adamom Sendlerom. Gledajući ko se sve oprobao u glumi od naših sportista, došli smo do zanimljivih videa.

Objavljeno:

Već smo pisali o domaćim sportistima koji su glumili u reklamama.

Zahtevnije uloge imali su Dragan Stojković Piksi i Dejo Savićević koji su se našli u skečevima kultne humorističke serije "Nadrealisti".

- Zovem se Milan Petrović. Ovim poslom se bavim pet godina. Inače, želja mi je da zaigram za Zvezdu, jer mislim da sam bolji od Piksija - izgovorio je Dragan Stojković.

- Ja se zovem Dragan Popović, vlasnik sam restorana "Galeb". Želja mi je bila da mi dođu igrači Crvene zvezde da ih dobro oderem - skeč je u kom je glumio Dejan Savićević.

Top lista nadrealista je bila radio-komedija emitovana na Radio Sarajevu, a kasnije i na TV Sarajevo tokom 1980-ih i ranih 1990-ih. Top lista nadrealista je počela sa emitovanjem 1981. kao deo emisije Primus na Radio Sarajevu. Emisija je postala poznata, dobila svoje vreme za emitovanje, a 1984. je izrodila i televizijsku seriju. Tokom nekoliko meseci krajem 1984. i početkom 1985. emisija je bila ukinuta. Deo postave koja je stvorila emisiju, većina njih i glumci i pisci, bili su članovi rok grupe Zabranjeno pušenje.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.