UPERENE PUŠKE, OPŠTI HAOS - FILMSKE SCENE: Kako je prvotimac Partizana zavšio u zatvoru Dubaija zbog Pink Pantera!
Mladen Lazarević, Foto: Printscreen/Prva.rs

sećanja

UPERENE PUŠKE, OPŠTI HAOS - FILMSKE SCENE: Kako je prvotimac Partizana zavšio u zatvoru Dubaija zbog Pink Pantera!

Filmske scene na aerodromu u Dubaiju, koje ostaju do kraja života u sećanju. Neverovatna slučajnost zbog kojih je bivši igrač Partizana imao neprlike.

Objavljeno:

Bivši fudbaler Mladen Lazarević je 2007. godine u dresuPartizana doživeo filmsku dramu na pripremama u Dubaiu. - Dolazimo na jedan od najvećih aerodroma na svetu. Saigrači prolaze kontrolu, ja predajem pasoš i tada počinje haos.

Pale se sirene, dva policajca dolaze, upere puške u mene i odvode me u maricu.

Kada sam ušao u muški deo zatvora, stvarno sam se uplašio. Robijaši su izgledali kao na filmu, nisam verovao da ću od standardnog prvotimca Partizana doći u takav zatvor u Dubaiu. - izjavio je Lazarević.

Tadašnji portparol Marko Vjetrović je Mladena ponovo zvao i rekao da će ga odvesti u hotel.

Sutradan ujutru saznaje koji je razlog svega ovoga. Na televiziji je video da je najveću pljačku u istoriji Dubaia izvela grupa "Pink panter", čiji se član zove i preziva baš kao on - Mladen Lazarević. - Kada sam došao u hotel, sve spakovano i onda mi zvoni telefon. Razmišljam da li da se javim, ali sam se ipak javio. Predstavila se žena kao Nataša Negovanović. Rekla je da je iz ambasade Srbije u Dubaiu i kaže mi da ne napuštam hotel. U narednih pola sata ću biti uhapšen, to mi je bio najteži trenutak. Tada čujem smeh u pozadini i shvatam da je šala, to je bio moj kum. - završio je Mladen Lazarević priču sa srećnim krajem. Mladen sada ima 38 godina i trenutno radi kao uspešni fudbalski agent u Srbiji.

* Prema podacima sa Vikipedije trenutno nastupa za BASK (?)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.