DRHTALA KAO LIST dok joj je Mbape za par minuta promenio život!
Džoana Torđman, Foto: Instagram/jtordjman

fk psž

DRHTALA KAO LIST dok joj je Mbape za par minuta promenio život!

PSŽ je preko sopstvene fondacije pre nekoliko dana održao akciju solidarnosti u kojoj su fudbaleri i navijači francuskog tima imali priliku da kupe razne predmete koji su se našli na aukciji.

Objavljeno: 15:26h

Na "Parku prinčeva" bilo je raznih stvari, replika trofeja, lopti, pa čak i uljanih slika koje su dizajnirali lokalni umetnici, a samo jedna takva slika promenila je čovekov život.

Džoana Torđman je autorka "Viktorije", u kojoj se pojavljuje lik najboljeg igrača PSŽ-a Kilijana Mbapea. Džoana otkriva da je aukcija njenih radova bila „nezgodan“ trenutak za nju jer je napadač Pariza vodio „bitku“ protiv Donarume i Hakimija za sliku.

„Nisam mogla da verujem šta sam videla ili bolje rečeno čula. Situacija, koja je kulminirala konačnom ponudom Mbapea, koliko je nadmašila onu koju su dali njegovi saigrači. Platno je za dva minuta poraslo sa 2.000 na 220.000 evra, bilo je na ivici neprijatnosti. “, rekla je umetnica.

Čak i ona sama uverava da „nije smela da pogleda igrače u oči” u vreme licitacije koju su vodili oko njenog umetničkog dela. Tresla sam se kao list posle aukcije jer je to za mene bilo veliko iznenađenje“, rekla je ona.

Veruje i da će joj ova aukcija pomoći da postane poznata javnosti, kao i da će prikupljeni novac pomoći mališanima.

"To je fiktivna vrednost i biće potrebno bar malo truda da promenite svoj život. Ali u trenucima sumnje, uvek mogu da kažem sebi da se to desilo, da postoje magični trenuci poput ovog koji će nagraditi vašu nemilosrdnost i reći vam da odustani. novac nego priznanje! Priznanje koje je stavljeno pod staklo kao trofej“, rekla je ona.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.