SAMJUEL ETO SPROVODI DIKTATURU: Zateže Kamerunce pred Mundijal i meč sa Srbijom - MISLITE DA SAM GAD?!
Samjuel Eto, Foto: Twitter/CFOOT

Zapretio i održao govor

SAMJUEL ETO SPROVODI DIKTATURU: Zateže Kamerunce pred Mundijal i meč sa Srbijom - MISLITE DA SAM GAD?!

Kamerunci su bili veliki favoriti, ali su na kraju došli do minimalne i veoma teške pobede.

Objavljeno:

Kamerun je ugostio ekipu Burundija u 2. kolu Kupa afričkih nacija i ostvario minimalnu pobedu golom Toke Ekambia u 30. minutu.

Posle meča, konkretan razgovor sa igračima u gostujućoj svlačionici vodio je Samjuel Eto, legendarni kamerunski napadač koji je sada predsednik Fudbalskog saveza te zemlje.

Bio je vidno ljut zbog načina na koji su nastupili u dresu svoje reprezentacije, a jasno im je poručio da takvo „zalaganje” neće tolerisati ubuduće.

"Uopšte nisam srećan. Predstavljate reprezentaciju Kameruna i nije me briga ko je protivnik, morate da raditi svoj posao na najbolji način.

Godinama sam plakao jer smo propuštali Svetsko prvenstvo, ali sam znam za probleme koje sam tada imao. To se neće desiti dok sam ja predsednik. Uzeo sam ovo da promenim stvari", rekao je Eto i nastavio:

Niko nema zagarantovano mesto u ovom timu. Ako hoćete da obučete ovaj dres, morate da radite najbolje, inače ne dolazite. Jer bih se radije igrao sa decom. Nosio sam kopačke već duže vreme.

Možda mislite da sam gad, ali ja sam bio najbolji i znam zašto sam uspeo. Daću sve, čak i svoj život da predstavljam zemlju na najbolji način. Spreman sam da dam život za Kamerun.

Ne garantujem nikome da ide na Svetsko prvenstvo, a ako budete igrali kao danas, niko neće videti Svetsko prvenstvo.

Nekadašnji napadač Reala, Majorke, Barselone i Intera je sa Kamerunom osvojio dva Kupa afričkih nacija i na najbolji način reprezentovao ovu zemlju, postigavši 56 golova u dresu Kameruna.

Kamerunci će na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi sa Brazilom, Srbijom i Švajcarskom, a prvi meč igraće 24. novembra u Al Vakra protiv Švajcarske.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.