ITALIJANSKI KLUB NA PRODAJU: Cena simbolična! SVAKO MOŽE DA IZDVOJI OVU "CIFRU"!
Italijanski klub iz Serije C na prodaji, Foto: Profimedia

"Poslednji čin ljubavi"

ITALIJANSKI KLUB NA PRODAJU: Cena simbolična! SVAKO MOŽE DA IZDVOJI OVU "CIFRU"!

" Moj cilj je bio da zadržim klub u Seriji C i onda da odem"

Objavljeno:

Nesvakidašnja priča nam dolazi iz Italije. Piter Skioto odlučio je da proda klub ACR Mesinu za samo jedan evro, što je vrednost koju svako može da priušti.

On je najpre odlučio da Mesinu spasi ispadanja iz Serije C, a onda je izrazio spremnost da vlasništvo kluba podari nekom drugom.

"Do danas nisam dobio zvaničnu ponudu za kupovinu Mesine, samo nekoliko telefonskih poziva sa određenim informacijama. Moj cilj je bio da zadržim klub u Seriji C i onda da odem. S ogromnim žaljenjem, nakon pet godina na čelu Mesine, ponavljam svoju spremnost da ovde završim svoj put kao vlasnik, pa sam odlučio da prodam klub za simboličnu cifru od jednog eura. To je moj posljednji čin ljubavi", poručio je Skioto.

SRAMAN POTEZ ITALIJANSKOG KLUBA: Dok im se trener bori za život, oni mu spremili otkaz!

Takođe je naglasio da je dao rok potencijalnim kupcima do 12. juna, nakon čega će da donese sledeće odluke, kako je rekao, makar bile i bolne.

Mesina je osnovana davne 1900. godine. Bio je prvak Serije B 1963. godine, a poslednji put je u Seriji B igrao u sezoni 2003/04, nakon čega je uglavnom bio u Seriji C.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.