JOVIĆ UMORAN, ALI NASMEJAN: Vratili smo 'brejk', idemo u Ljubljanu da IZGINEMO za 3 boda!
Luka Jović posle pobedničkog gola u Solni (Stokholm), Foto: EPA/Claudio Bresciani

spreman na još jedan trzaj

JOVIĆ UMORAN, ALI NASMEJAN: Vratili smo 'brejk', idemo u Ljubljanu da IZGINEMO za 3 boda!

Ja baš i nisam igrao puno utakmica ove sezone, što je takođe problem - napominje napadač da mu je možda i teže nego premorenim saigračima

Objavljeno:

Napadač reprezentacije Srbije, Luka Jović, govorio je o umoru posle pobede nad Švedskom u trećem kolu Lige nacija u kom je bio strelac jedinog gola.

Srbija je u Švedskoj ostvarila minimalnu pobedu, u trećem kolu Grupe 4 Divizije B Lige nacija.

- Jako bitna pobeda za nas. Vratili smo 'brejk' jer smo izgubili prvu utakmicu u Beogradu. Bilo je jako bitno da večeras dobijemo i da se vratimo u igru za prvo mesto. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, borbenu, protiv kvalitetnog protivnika. Idemo u Ljubljanu da pokušamo da uzmemo tri boda - rekao je Jović za "RTS" odmah po završetku meča..

Luka Jović, Kristofer Olson
foto: EPA/Jonas Ekstromer

Joviću i saigračima ovo je trećia utakmica u kratkom periodu, a 12. juna ih očekuje još jedan. Da li su zbog toga umorni?

- Ja jesam, definitivno. Verujem da su i ostali, duga je sezona, momci su igrali puno utakmica. Ja baš i nisam igrao puno utakmica ove sezone, što je takođe problem, verovatno još veći nego njihov. Moramo da se stegnemo, da odigramo tu još jednu utakmicu i izginemo za ta tri boda - spreman je na još jednu veliku borbu Luka Jović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.