PUN TVITER GROBARSKIH KOMENTARA: Evo šta navijači Partizana kažu povodom dolazak Ilije Stolice za trenera!
Navijači Partizana, Foto: Marko Đoković

interesantno

PUN TVITER GROBARSKIH KOMENTARA: Evo šta navijači Partizana kažu povodom dolazak Ilije Stolice za trenera!

Najavio je da ćemo gledati Partizan koji će dominirati igrom na terenu

Objavljeno:

Dugo je danas novi šef stručnog štaba Partizana Ilija Stolica razgovarao sa novinarima na zvaničnoj promociji po dolasku na klupu crno-belih. Neke od njegovih izjava se već citiraju, poput one koja je posebno izdvojena na zvaničnom Tviter nalogu kluba:

- Dolazak u Partizan je velika odgovornost. Moje zadovoljstvo i sreću koju osećam je teško objasniti, jer moje vezivanje za Partizan je dugogodišnja emocija koja je toliko velika da prevazilazi bilo kakve izazove -

Najavio je da ćemo gledati Partizan koji će dominirati igrom na terenu, uz nadu da će navijači dolaziti u velikom broju na stadion i da će biti zadovoljni onim što će im njihovi ljubimci prikazivati.

- Siguran sam da će naša igra pobrati simpatije navijača Partizana. Navijači će dobiti zadovoljstvo gledanjem svoje ekipe. Na sve što ne možemo da utičemo ostavićemo sa strane i biti ponosni Partizanovci - još jedna je od poruka novog trenera Partizana.

A kako navijači reaguju na ove njegove reči?

Stiče se utisak da ih je opčinio svojom elokvencijom i načinom razmišljanja i da njihove reakcije danas nisu tako oštre kao juče posle zvanične potvrde da će upravo on naslediti Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.