LALATOVIĆ ZAVRNUO RUKAVE! Srbin dovodi bivše igrače Partizana i Zvezde?
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

počelo je

LALATOVIĆ ZAVRNUO RUKAVE! Srbin dovodi bivše igrače Partizana i Zvezde?

Srpski trener otkrio koga želi u svom novom timu

Objavljeno: 20:39h

Srpski stručnjak Nenad Lalatović je novi trener Borca iz Banjaluke.

Novi trener Borca zadovoljan je kvalitetom fudbala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a posebno atmosferom.

- Jako je dobra bosanska liga, moram da pohvalim sve klubove i Želju, i Sarajevo, Velež, Tuzla siti, Zrinjski, svi imaju dobre igrače i ono što ja volim – na svim stadionima je vrela atmosfera- rekao je Lalatović.

U poređenju sa srpskom Superligom, poznati stručnjak ističe jednu prednost Premijer lige BiH.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: Profimedia

- Jako je kvalitetna liga, poput naše u Srbiji, ali ono što mi se sviđa, jer Zvezda i Partizan skoro ne mogu da izgube utakmicu, a u BiH je dosta dobra liga i svako svakog može da pobedi. Nikad se ne zna ko će da osvoji titulu, i to je ono što mi se sviđa - istakao je Lalatović.

On već ima spisak igrača koje želi da dovede u Banjaluku. Među njima su i neki sadašnji ili bivši igrači Crvene zvezde i Partizana. Ističu se imena Ibrahima Mustafe i Nikole Ninkovića.

- Moje želje jesu i Ninković i Mustafa… Već sam obavio razgovor sa (Zvezdanom) Terzićem i on mi je rekao da Mustafa mora da obavi pripreme sa Crvenom zvezdom. Hteo sam i (Sašu) Jovanovića, ali on je u pregovorima sa TSC-om, videćemo šta može da se dovede. Kada bih doveo u Borac i Mustafu i Jovanovića bili bismo dominantni, ali to je jako teško, zato što Jovanović već pregovara, a Mustafa ide na pripreme sa Zvezdom. Andrić (Nikola, Radnički Kragujevac, prim. aut.) je isto moja želja, Ninković isto, on će pregovarati sa klubom pa ćemo videti. Ali smatram da moramo da se pojača ekipa, da Borac bude bolji nego ove sezone. Borac je bio treći, gledao sam dosta njihovih utakmica. Želim da igramo bolji, agresivniji fudbal i da se u svakom trenutku zna ko šta radi i da napravimo rezultat. Želimo da osvojimo jedan od trofeja - istakao je Lalatović.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.