LALATOVIĆ IMA NOVI KLUB: Srpski stručnjak je novi trener Borca iz Banja Luke!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

nova sredina

LALATOVIĆ IMA NOVI KLUB: Srpski stručnjak je novi trener Borca iz Banja Luke!

Kroz svoju karijeru, Lalatović je vodio Vojvodinu, Radnički iz Niša, Čukarički, Borac iz Čačka, Crvenu zvezdu, Napredak iz Kruševca, Voždovac, Proleter i Srem

Objavljeno:

Jedan od najvećih klubova iz Republike Srpske doveo je iskusnog stručnjaka na klupu

Nakon što je sa Radničkim 1923 uspeo da izbori opstanak u Superligi Srbije, iako su Kragujevčani dosta vremena pre njegovog dolaska tavorili na poslednjem mestu na tabeli i bili su u izglednoj opasnosti od selidbe u Prvu ligu Srbije, Nenad Lalatović odlučio je da "produži" dalje i da naredne sezone nađe novi angažman.

Naime, poznati stručnjak odlučio se na preuzimanje drugog kluba za narednu takmičarsku godinu, pa će sa Borcem iz Banjaluke pokušati da izbori dobar plasman i vrati tim iz najvećeg grada u Republici Srpskoj na evropsku scenu, odnosno da sa njim napravi što bolji rezultat u kvalifikacijama.

Kako Telegraf dalje prenosi, Lalatović će sa sobom u Banjaluku povesti i svoja četiri pomoćnika, što znači da će na okupu imati proverene ljude, spremne da rekonstruišu ekipu i dovedu je na pravu stazu.

Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

Podsetimo, Lalatović je uspeo da obezbedi opstanak sa Radničkim iz Kragujevca u Superligi pobedom nad Železničarem iz Pančeva u dvomeču plej-auta. Prvi meč dobili su sa 3:1 u Smederevu, da bi potom kod kuće bili poraženi sa 0:1.

Kroz svoju karijeru, Lalatović je vodio Vojvodinu, Radnički iz Niša, Čukarički, Borac iz Čačka, Crvenu zvezdu, Napredak iz Kruševca, Voždovac, Proleter i Srem, dok je kao igrač najviše vremena proveo u Crvenoj zvezdi, ukupno osam godina.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.