REAL MADRID KORISTI JOVIĆA ZA POTKUSURIVANJE: Luka na meti evropskog giganta, ovaj transfer bi ga SPASAO!
Luka Jović, Foto: Profimedia

idealno za sve?

REAL MADRID KORISTI JOVIĆA ZA POTKUSURIVANJE: Luka na meti evropskog giganta, ovaj transfer bi ga SPASAO!

Bilo bi realno da Jović dobije odličnu minutažu i priliku da se nametne kao prvi špic

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida, Luka Jović, napustiće "kraljevski klub" u letnjem prelaznom roku, jer trener aktuelnog evropskog šampiona Karlo Anćeloti ne računa u narednoj sezoni na srpskog napadača, prenose danas španski mediji.

Jović je ove sezone odigrao 19 utakmica za Real u svim takmičenjima, a postigao je samo jedan gol.

Madridski list "Marka" tvrdi da srpski napadač odavno nije u kombinacijama Karla Anćelotija, koji smatra da je Jović promašaj madridskog kluba. Srpski fudbaler će zato biti stavljen na transfer listu, a španski mediji navode da bi bivši centarfor Ajntrahta mogao da se vrati u Bundesligu, ali i da je najveće interesovanje zasad pokazao Milan.

Naime, Real bi se rado odrekao usluga Jovića ako bi Rosoneri u suprotnom pravcu poslai Rafaela Leaa, a i doplatili bi za Portugalca. S obzirom da su druge opcije Milana u napadu vremešni Olivije Žiru i Zlatan Ibrahimović, bilo bi realno da Jović dobije odličnu minutažu i priliku da se nametne kao prvi špic.

Jović je ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je igrao za Benfiku. On je potom prešao u Ajntraht iz Frankfurta da bi kao jedan od najboljih igrača Bundeslige 2019. pojačao Real.

Međutim, srpski napadač se nije snašao u Madridu i nije pružio partije kakve su se od njega očekivale. On ima ugovor sa španskim velikanom do juna 2023. godine pa je ovo poslednja prilika da "Kralj" unovči skupo plaćenog igrača.

"Marka" podseća da će čelnici Reala napraviti neke promene u timu tokom letnjeg prelaznog roka, iako je klub osvojio Ligu šampiona i La ligu jer je smena generacije neophodna.

Real se već oprostio od Marsela, Gereta Bejla i Iska, a pored Jovića 14-ostruki osvajači Lige šampiona planiraju da se odreknu usluga i Sebajosa, Asensija, Marijana, Valjeha i rezervnog golmana Lunjina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.