POTPUNI PREOKRET OKO KARIJERE LUKE JOVIĆA!
Luka Jović, Foto: Profimedia

PRAVO NIOTKUDA!

POTPUNI PREOKRET OKO KARIJERE LUKE JOVIĆA!

Španci većo davno sele srpskog asa u drugi klub, a sada se pojavila nova opcija

Objavljeno: 14:44h

Srpski reprezentativac Luka Jović je sa Realom postao šampion Španije, a što je još impresivnije, podigao je sa "kraljevićima" i trofej Lige šampiona.

Međutim, individualno ne može biti zadovoljan.

Srbin je za Real upisao 19 nastupa u svim takmičenjima, svega 549 minuta tokom kojih je postigao tek jedan gol i dodao na to tri asistencije, a praktično cele sezone se govori o njegovom odlasku iz "kraljevskog kluba".

Luka Jović
Luka Jovićfoto: Profimedia

Zainteresovanih klubova ne manjka, navodno prednjače milanski velikani, no španski mediji prenose informaciju da je Real ponudio Joviću da ostane u Madridu, ali kao pozajmljeni član Hetafea.

Borha Majoral će najverovatnije ostati u Realu sledeće sezone, mesta za Jovića teško da će biti, dok bi se u Hetafeu mogao nadati većoj minutaži i to pored saigrača iz reprezentacije Nemanje Maksimovića i Stefana Mitrovića.

Hetafe pod vođstvom Kikea Sančesa Floresa igra veoma dobro, klub je preuzeo u zoni ispadanja i relativno lako obezbedio opstanak. Navijači se potajno nadaju čak i napadu plasmana u neko od evropskih takmičenja, ali teško da je to ostvarivo u ovom trenutku.

To možda ne bi odgovaralo Jovićevim takmičarskim ambicijama, postoji i mišljenje da se sa pozajmica retko ko vraćao u Real, pa će ovo leto biti i vreme velikih odluka za 24-godišnjeg napadača.

U međuvremenu, Jović će sa Srbijom pokušati da pobedom otvori Ligu nacija u meču protiv Norveške u Beogradu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.