NIŠTA OD DINAMA: Da li ovo znači da Nikolić ponovo postaje trener Partizana!?
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

da vidimo

NIŠTA OD DINAMA: Da li ovo znači da Nikolić ponovo postaje trener Partizana!?

Za njega interesovanje postoji i iz inostranstva, pogotovo iz Rusije, gde se već dokazao kao trener moskovske Lokomotive u kojoj je imao svoj prethodni angažman

Objavljeno: 23:40h

Partizan je i dalje u potrazi na novim trenerom, iz kluba su naglasili da žele isključivo domaćeg stručnjaka kome ne bi trebalo mnogo vremena da se prilagodi zahtevima crno-belih koji su tri godine bez osvojenog trofeja.

To znači da od dolaska Andree Pirla nema ništa iako je juče takva najava snažno odjeknula u javnosti.

Ali, navijači Partizana se nadaju da je Marko Nikolić još uvek u igri, s obzirom da je to trener pod čijim je vođstvom Partizan poslednji put osvojio titulu, ujedno i duplu krunu 2017. godine.

Marko Nikolić
foto: Profimedia

Za njega interesovanje postoji i iz inostranstva, pogotovo iz Rusije, gde se već dokazao kao trener moskovske Lokomotive u kojoj je imao svoj prethodni angažman.

Ruski ''Sport Ekspres'' ovog popodneva otkriva da je za Nikolića sada zainteresovan moskovski Dinamo koji je ostao bez trenera pošto je njihov doskorašnji strateg Sandro Švarc preuzeo ekipu Herte. Međutim, isti izvor navodi i da čelnici Dinama nisu uspeli da se dogovore sa Nikolićem, što bi ujedno moglo da bude nova prilika za Partizan da krene u ''ofanzivu'' po pitanju Nikolićevog povratka u Humsku.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.