PARTIZANU GORI POD NOGAMA: Novi trener ni na vidiku, B opcija će izvršiti prozivku igrača
Čekajući trenera: Fudbaleri Partizana odmaraju do 11. juna, Foto: Starsport©

sat otkucava

PARTIZANU GORI POD NOGAMA: Novi trener ni na vidiku, B opcija će izvršiti prozivku igrača

Crno-beli u trci sa vremenom vezano za angažovanje novog trenera, a valja misliti i na pojačanja

Objavljeno: 14:25h

Početak priprema se bliži, vreme nije toliko na strani Partizana, klupa je i dalje upražnjena, a o potencijalnim pojačanjima još nema ni govora.

Ukoliko rukovodstvo kluba iz Humske ne uspe da realizuje dovođenje novog kormilara, ta pozicija će biti poverena dosadašnjem prvom pomoćniku Igoru Duljaju. To je, naravno, plan B, jer su crno-beli spremni još neko vreme da čekaju odgovarajuće trenersko rešenje, kako bi izbor između nekoliko srpskih stručnjaka bio idealan i to na duže staze.

Situacija nije jednostavna, jer kašnjenje sa imenovanjem trenera koči i proces prelaznog roka, koji se u Partizanu priprema već neko vreme, ali je opet logično da budući šef stručnog štaba, zajedno sa sportskim sektorom, sugeriše pojačanja koja želi, igrače sa kojima će sarađivati, zbog toga su čelnici kluba u nezahvalnoj poziciji.

Igor Duljaj
foto: partizan.rs

Sve je bliže da se angažovanje zamene za Aleksandra Stanojevića oduži na još nekoliko dana, pa je doneta odluka, ako se ne nađe rešenje do sledećeg ponedeljka (11. jun), kada u Humskoj zvanično počinju pripreme za novu sezonu, prozivku igrača izvrši pomenuti Duljaj.

JAKO POJAČANJE: Bivši igrač Partizana ponovo u crno-belom!

Crno-beli će prvih sedam dana rada provesti u Beogradu, potom se sele u staru bazu u slovenačkom Ptuju, gde će boraviti od 18. juna do 2. jula. Za sada su organizovane i dve kontrolne utakmice - sa Koprom (20. juna) i rumunskim Klužom (24. juna), a sa ostalim rivalima će se pregovarati kada dođe budući trener.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.