MITAR ISPRED NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA: Sprski napadač nezaustavljivo grabi ka vrhu, iza sebe je ostavio i Nejmara!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

sjajno

MITAR ISPRED NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA: Sprski napadač nezaustavljivo grabi ka vrhu, iza sebe je ostavio i Nejmara!

Naime, popularni Mitrogol je sedmi najbolji strelac spram broja odigranih utakmica za reprezentaciju u 21. veku svetskog fudbala

Objavljeno:

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nalazi se u samom vrhu liste strelaca po koeficijentu postignutih golova spram broja odigranih utakmica u nacionalnom dresu.

Aleksandar Mitrović, osim što blista u Fulamu, isto čini i u reprezentaciji već godinama unazad. Golovi se nižu kao na traci i to ga svrstava u krem svetskog fudbala, kada su u pitanju nacionalni timovi.

Naime, popularni Mitrogol je sedmi najbolji strelac spram broja odigranih utakmica za reprezentaciju u 21. veku svetskog fudbala. On je odigrao 71 meč za svoj nacionalni tim i u 44 navrata je postizao golove. Dakle, prosek mu je 0.62 pogotka po susretu. Kristijano Ronaldo se nalazi na jednom mestu ispred sa 0.63 golova po meču, a potom slede David Vilja, Serž Gnabri, Romelu Lukaku, Hari Kejn i neprikosnoveni Erling Haland sa 15 egzekucija na 17 utakmica.

Mitrović je iza sebe ostavio imena kao što su Didije Drogba, Nejmar, Mo Salah, Robert Levandovski, Zlatan Ibrahimović, Luis Suarez...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.