PIKE NE MORA DA BRINE KADA POSTANE PENZIONER: Barselona mu duguje 50.000.000 EVRA!
Vreme igra za njega: Đerar Pike, Foto: EPA/Alejandro Garcia

sat otkucava

PIKE NE MORA DA BRINE KADA POSTANE PENZIONER: Barselona mu duguje 50.000.000 EVRA!

Đerar Pike, dugogodišnji defanzivac Barselone, jedan je od onih igrača koji je pristao da mu se plata poprilično smanji, odnosno da mu se obaveze iz ugovora isplate u narednim godinama

Objavljeno: 16:43h

Barselona se nalazi u popriličnim finansijskim problemima koji su dostigli vrhunac tokom pandemije korona virusa kada nije bilo nikakvih prihoda. Katalonski klub je bio primoran da smanji brojne troškove kako bi se izvukao iz nezavidne situacije.

ČUVENA PEVAČICA JE 10 GODINA STARIJA OD FUDBALSKE ZVEZDE: Da li zato njihova veza konačno PUCA?!

Srećom, pojedini igrači su pristali da im se plata poprilično smanji te da im se obaveze iz ugovora isplate u narednim godinama.

Tako je španski tim dužan brojnim fudbalerima, a među najvećim dugovima je prema Đerar Pikeu. Novinar Đerard Romero tvrdi da iskusnom štoperu Barsa duguje čak 50 miliona evra.

Đerar Pike
foto: Profimedia

Prema dogovoru, Barselona bi sve dugove fudbalerima trebala isplatiti po njihovom odlasku iz kluba, a Pikeov se i te kako bliži.

Pike je dete Barselone. Karijeru je počeo u omladinskim selekcijama, ali je do prvog tima stigao zaobilaznim putem preko Mančester Junajteda i Saragose.

S katalonskim velikanom u čije redove se vratio 2008. godine osvojio je apsolutno sve. Odigrao je 606 utakmica i postigao je 52 gola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.