"ULJEZ" DOVEO REAL DO 14. TITULE Lige šampiona! Ljubi Realov grb, a u srcu mu drugi klub: I TO KOJI?!
Vinisijus Žunior, Foto: Epa/Friedemann Vogel

omiljeni klub

"ULJEZ" DOVEO REAL DO 14. TITULE Lige šampiona! Ljubi Realov grb, a u srcu mu drugi klub: I TO KOJI?!

Igranje za Real Madrid ili Barselonu je san svakog dečaka. Podići pehar Lige šampiona za klubom iz sna, i još ako gol odluke bude vaš - može se okarakterisati kao lud, najlepši san ikada. Ipak, u slučaju junaka Reala, Vinisijusa, nešto tu nije kako treba.

Objavljeno:

Prilikom dolaska u Real 2018. godine, Vinisijus je na predstavljanju odmah poljubio dres kraljevskog kluba, međutim u srcu je veliki navijač Barselone.

Da je Vinisijus veliki navijač Barselone, otkrio je Andre Kari, bivši skaut Barselone u Brazilu. Bilo je to nakon famozne "remontade" kada je Barsa sa 6:1 pobedila PSŽ 2017. godine.

Vinisijus Žunior
Vinisijus Žuniorfoto: Epa/Friedemann Vogel

- Vinisijus je "kule" (nadimak za navijače Barselone, prim. aut.), ali baš, baš "kule". Mogu da kažem da je plakao nakon što je Barselona pobedila PSŽ sa 6:1 - rekao je Kari.

Skaut je otkrio da je i Vinisijus već bio potpisao za Barselonu, ali se onda pojavio Real Madrid kako bi izbegao novi slučaj kao onaj sa Nejmarom, kog je veliki rival "ukrao".

1 / 11 Foto: EPA/Filip Singer

- Vinisijus je već potpisao za Barselonu. Dvojica njegovih agenata su moj prijatlji, ali su me izdali u poslednjem trenutku, mene i klub. Od 2017. godine nismo ni progovorili - otkrio je Kari.

Real je Vinisijusa Flamengu platio čak 45 miliona evra, a 21-godišnjak iz sezone u sezonu ostvaruje napredak i opravdava uloženo.

Espreso/Direktno.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.