GOLMAN LIVERPULA JE PAŽLJIVO BIRAO SUPRUGU: "Bolje lekarka nego manekenka!" - pogotovo OVAKVA! (FOTO)
Natalija i Alison Beker, Foto: Printscreen/Instagram/@natalialbecker

bingo

GOLMAN LIVERPULA JE PAŽLJIVO BIRAO SUPRUGU: "Bolje lekarka nego manekenka!" - pogotovo OVAKVA! (FOTO)

Mislim da me to izdvaja od ostalih fudbalera - kaže Alison Beker

Objavljeno:

Golman Alison Beker biće velika uzdanica Liverpula u subotnjem finalu Lige šampiona protiv Real Madrida. Pre četiri godine protiv istog rivala, najviše ih je koštala slaba partija golmana Lorisa Karijusa (1:3), ali sada će među stativama biti pozdano ime.

Jirgen Klop je nekoliko godina sklapao ubitačnu mašineriju u kojoj se izdvajaju omaleni i brzonogi napadači Salah, Mane i Firmino, komandant odbrane Virdžil fan Dajk, ali svima sigurnost i vetar u leđa daje upravo Alison.

1 / 5 Foto: EPA/Rui Vieira

Brazilski golman je u Liverpul došao 2018. iz Rome za 62,6 miliona evra i sada je jedan od najboljih čuvara mreže na svetu. Inače, veruje da je po jednoj stvari drugačiji od ostalih vrhunskih fudbalera.

On je sedam godina u braku sa Natalijom s kojom ima troje dece. Natalija je lekarka, pa Alison smatra da je malo drugačiji od kolega s obzirom da ih većina za partnere izabere pripadnice lepšeg pola koje se bave manekenstvom.

- Mislim da me to izdvaja od ostalih fudbalera. Ako se ne osećate dobro, bolje je živeti s lekarkom nego sa manekenkom - rekao je Alison uz smeh.

Jedno je ipak isto - i njegova supruga je lepotica u šta se možete uveriti gledajući njene fotografije. Cela porodica je sada u Parizu, gde će u 21.00 u subotu Alison početi borbu za tron Evrope.

Bekera je prošle godine pogodila tragedija jer mu se otac utopio, što je bio jedan od najtežih trenutaka u njegovom životu, ali je upravo sa Natalijom i troje dece uspeo da pređe preko toga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.