FUDBALER REAL MADRIDA BI DAO SVOJU ŽENU ZA PEHAR LIGE ŠAMPIONA: Pamtiće njenu REAKCIJU dok je ŽIV! (FOTO)
Mina Bonino javno pokopala svog muža, Foto: printscreen/instagram/minabonino

osveta se sprema

FUDBALER REAL MADRIDA BI DAO SVOJU ŽENU ZA PEHAR LIGE ŠAMPIONA: Pamtiće njenu REAKCIJU dok je ŽIV! (FOTO)

Finalista Lige šampiona izneo je šokantne reči, ona nije ostala ravnodušna.

Objavljeno:

Fudbaler Real Madrida izjavio je da bi menjao svoju ženu za pehar Lige šampiona, ona je to pročitala i njen odgovor mu se sigurno nije dopao.

Finale Lige šampiona zakazano je za subotu u 18:00 časova . Pravi spektakl biće odigran u Parizu, a u Kraljevskom klubu malobrojni su starteri koji nisu podigli pehar prvaka Evrope.

ŽENA NAŠEG FUDBALERA JE SRPSKA KIM KARDAŠIJAN?! Ima IZVAJANU POZADINU, vrednu GARDEROBU i NOGE ZA DESETKU! (FOTO)

Jedan od njih je urugvajski fudbaler Federiko Valverde, jedan od omiljenih fudbalera Karla Ančelotija, koji ima veliku šansu da bude starter u finalu.Njegov zadatak baš kao što je bio u brojnim bitnim utakmicama u kojima se pokazao kao "iks faktor".

-Jedino ne bih sina. Možda bih dao svoju ženu. Ne šalim se... Dao bih dosta stvari iz života da podignem taj trofej, nadam se da ćemo uspeti u tome. poručio je Urugvajac.

OPRAŠTAM TI ŠTO SI MI UKRAO ŽENU: Ikardi i Lopez su nekad bili najbolji prijatelji, a onda se pojavila Vanda!

Nije dugo trebalo da ove reči stignu i do njegove supruge, što nije ni čudno jer se bavi novinarstvom. Mina Bonino je na Tviteru prokomentarisala to što bi je Valverde "žrtvovao" za pehar.

-Ne mogu da mu sudim. I ja bih njega menjala da River Plejt osvoji još jedan Kopa Libertadores. Morate žrtvovati prijatelje, sve za 14. pehar Lige šampiona. Napisala je Mina Bonino, vatrena navijačica kluba iz Argentine, i time nasmejala brojne navijače Real Madrida koji jedva čekaju veliko finale protiv Liverpula.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.