RADONJIĆ SREĆAN POSLE FINALA KUPA: Verovao sam u momke, još je rano da pričamo o mom povratku u Zvezdu!
Nemanja Radonjić, Foto: Starsport©

iskreno

RADONJIĆ SREĆAN POSLE FINALA KUPA: Verovao sam u momke, još je rano da pričamo o mom povratku u Zvezdu!

Pored Nemanje Radonjića, na stadionu se našlo i još nekoliko bivših igrača Crvene zvezde poput Vujadina Savića i Aleksandra Pešića

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić bio je srećan nakon što je njegova bivša ekipa slavila u finalu Kupa Srbije.

Crveno-beli su bili bolji od Partizana nakon dva gola Aleksandra Kataija i na taj način odbranili duplu krunu iz prošle sezone.

- Pokazali smo da smo bolja ekipa od njih. Iskreno, verovao sam u naše momke da ćemo dobiti. Tako se i ispostavilo. Drago mi je da se dupla kruna vratila tamo gde joj je mesto. Samo tako da nastavimo - sumirao je utiske nakon meča.

Upitan je i o njegovoj klupskoj budućnosti.

Vujadin Savić, Nemanja Radonjić, Marko Gobeljić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Ne znam, iskreno. Imam još godinu dana ugovora sa Marsejom, ne znam ništa. Sad imam okupljanje reprezentacije, pa ću videti posle toga - rekao je Radonjić.

To je okupljene novinare navelo da ga pitaju da li je povratak u Ljutice Bogdana moguć.

- Iskren da budem, u ovom momentu ne verujem. Rekao sam da ću se vratiti kad-tad, samo je pitanje vremena - zaključio je Radonjić.

Pored Nemanje Radonjića, na stadionu se našlo i još nekoliko bivših igrača Crvene zvezde poput Vujadina Savića i Aleksandra Pešića.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.