POLICIJA JE IMALA MNOGO POSLA PRE DERBIJA: Evo koliko je navijača privedeno u incidentima pre derbija! (VIDEO)
Navijači, Foto: MUP Srbije

zvanično

POLICIJA JE IMALA MNOGO POSLA PRE DERBIJA: Evo koliko je navijača privedeno u incidentima pre derbija! (VIDEO)

Velike snage policije obezbeđuju i ovaj sudar večitih rivala koji, zasad

Objavljeno: 17:29h

Uvertira i ovog derbija na ulicama prestonice bila je onakva na kakvu smo navikli svih ovih godina, najtačniji opis je ratno stanje koje je zapravo normalnost kada je reč o navijačima oba kluba.

U toku dana, satima pred derbi koji se igra od 18 sati, policija je imala pune ruke posla, otud i solidan broj hapšenja mladića zbog raznoraznih prestupa.

Nemira je bilo na potezu od Autoputa pred Gazelom, sve do stadiona, gde je policija na nekoliko tačaka lišila slobode nekolicinu momaka i tom prilikom kod nekih od njih našla i oduzela "navijačke rekvizite" za borbu sa protivnicima.

- Do sada je privedeno ukupno 7 osoba, od kojih: 2 lica zbog ometanja policijskih službenika, 1 mladić zbog raspisane potrage, 1 zbog posedovanja predmeta pogodnih za napad i povređivanje i 3 osobe zbog neposedovanja ličnih dokumenata. Oko 15,35h, policijski službenici Policijske brigade zaustavili su u zoni "Instituta Rudo" više vozila sa navijačima, među kojima i vozilo "Golf 5", koje je navodno učestvovalo u događaju kod Sava centra u kome je veći broj osoba ometao rad policijskog službenika Saobracajne policije - rečeno je iz policije.

Velike snage policije obezbeđuju i ovaj sudar večitih rivala koji, zasad, protiče u znaku velikih navijačkih tenzija na ulicama.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.