ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA: Ristić se ipak odlučio da potpiše za Benfiku!
Mihailo Ristić, Foto: Profimedia

tako je odlučio

ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA: Ristić se ipak odlučio da potpiše za Benfiku!

Zvezda pred sobom i prelaznim rokom ima još nekoliko fudbalera iz Srbije

Objavljeno:

Zvezda već neko vreme trpi probleme zbog pozicije levog beka. S obzirom na to da se sezona polako bliži kraju i da Mihailu Ristiću ističe ugovor, ponadali su se s Marakane da bi on mogao da bude to, idealno rešenje, međutim, Ristić je i zvanično stavio paraf na ugovor sa Benfikom.

Ranije je najavljeno, sada je samo ozvaničeno. Zvezda je ostala bez pojačanja, iako je Ristić i sam nekoliko puta istakao da bi voleo da ponovo obuče dres Crvene zvezde, ipak, to sada neće biti slučaj.

- Zvezdi nikada ne mogu da kažem ne! Koliko je realno da se vratim... Sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste... Videćemo -rekao je Ristić početkom 2022. godine za Kurir, međutim, očigledno je unosnija bila ponuda iz Portugalije.

Mihailo Ristić
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Benfika već tri sezone ne može da dođe do pehara u Portugaliji, a čini im se kao da će u Srbinu pronaći idealnog igrača koji će razrešiti probleme po levoj strani, dok Ristić može da igra i na pozicijama u veznom redu, što je već nekoliko puta pokazao u toku svoje karijere, jer je na početku iste igrao isključivo kao fudbaler u vezi.

Zvezda pred sobom i prelaznim rokom ima još nekoliko fudbalera iz Srbije, kojima ističe ugovor na kraju sezone, a koji su u nekoliko navrata već govorili o potencijalnom povratku u crveno-beli dres ili dolasku po prvi put.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.